Nieuwe trend pianowereld

Acustica merkt de laatste tijd dat er veel behoefte bestaat naar piano’s en vleugels die meerdere decennia oud zijn. Oudere piano’s en vleugels hebben vaak een mooi verhaal en ze beschikken over meer karakter.

De oude stijl zorgt ervoor dat deze piano’s een waar genot zijn voor het oog. Deze nieuwe trend juichen we daarom ook zeker toe! Lees verder

 


3FM Serious Request

Over 3FM Serious Request

3FM Serious Request, wie kent het niet? Tijdens de actie worden er drie dj’s gedurende zes dagen opgesloten in een glazen huis. Ze krijgen geen vast voedsel te eten en draaien dag en nacht verzoeknummers van luisteraars. Een luisteraar kan een verzoeknummer aanvragen in ruil voor een donatie.

 

Dit jaar wordt 3FM Serious Request in Apeldoorn gehouden. Dj’s Domien Verschuren, Sander Hoogendoorn en Angelique Houtveen zullen hun uiterste best doen om zoveel mogelijk donaties op te halen voor Het Nederlandse Rode Kruis. Het Rode Kruis vraagt dit jaar aandacht voor kinderen en ouders die elkaar zijn kwijt geraakt na een ramp of oorlog. Het thema heet dan ook “Breng ze weer samen“.

3fm-serious-request

 

 

Pianocompositie “Breng ze weer samen”

Acustica Piano’s en Vleugels in Breda is altijd erg enthousiast als het over goede doelen gaat. In de pianobranche wordt helaas nog te weinig aandacht aan goede doelen geschonken. Dit vinden we erg jammer en we hopen met een pianocompositie een verschil te kunnen maken. Samen met Pianostudio Frank Antens wordt er op zondag 17 december een middag georganiseerd waarin de Pianocompositie “Breng ze weer samen” wordt gemaakt en uitgevoerd. De bedoeling is om er een leuke, interessante en leerzame ervaring van te maken. Met de juiste inzet weten we zeker dat we hierin gaan slagen!

 

De middag gaat er als volgt uit zien:
14:30-15:45 – Ontvangst bij Acustica. Adres : Korte Huifakkerstraat 2  4815 PS Breda
10:30-11:45 – Start repetitie en maken compositie”
15:45-16:00 – Pauze
16:00-16:15 – Uitvoeren Pianocompositie “Breng ze weer samen”.

 

Meedoen met deze actie?

Interesse om mee te doen met deze leuke actie? De deelnamekosten voor cursisten bedragen €5,- p.p. en voor de toehoorders van de uitvoering wordt €2,50 p.p. gevraagd. De opbrengst komt geheel ten goede aan 3F Serious Request! We hopen op zoveel mogelijk cursisten en streven naar een concert van 50 piano’s!!!

 Beste pianozaak van Nederland!

Beste Pianozaak van Nederland

De nominatiecommissie van Het Nationale Business Succes Award Instituut heeft Acustica uitgekozen als de beste pianozaak van Nederland! Wij behoren nu officieel tot de succesvolste bedrijven van Nederland. Tevens zijn wij als branchewinnaar door de commissie genomineerd als kanshebber voor: Nationale Business Succes Award 2015, Meest innovatieve onderneming, Beste in Retail & Beste kleinbedrijf!
Verder lezen