Elektrische piano

elektrische pianoElektrische piano kopen?

Heb je interesse om een elektrische piano te kopen? Acustica, de beste pianowinkel van Nederland kan je helpen met het vinden van een instrument dat voldoet aan al je wensen. Kom langs bij onze showroom en neem een kijkje bij onze elektrische, digitale en akoestische piano’s en vleugels. De showroom bestaat uit ruim 150-200 verschillende modellen (digitaal en akoestisch) en er is als pianoliefhebber dus keuze genoeg. Een piano kopen en het ideale muziekinstrument vinden dat bij al je wensen past is nog nooit zo makkelijk geweest!

Advies nodig? Kom naar onze showroom!

 

Wat is een elektrische piano?

Een elektrische piano is een muziekinstrument waarbij er via elektronica en speakers geluid kan worden opgewekt. Bij normale, reguliere akoestische piano’s wordt het geluid juist opgewekt via snaren en hamers. Er zit dus een groot verschil in de beleving, het gevoel en het geluid van een elektrische piano, als dit wordt vergeleken met een reguliere piano.

Een elektrische piano is voor beginnende pianospelers, maar ook voor kinderen een grote aanrader. Met een elektrische piano is het goed mogelijk om te bekijken of het piano spelen iets voor je is. Het is al mogelijk vanaf een bedrag van rond de €500,om een instrument aan te schaffen. Als het pianospelen is aangeslagen, dan maken de meeste pianisten toch de overstap naar een akoestische piano. Een akoestische piano heeft een mooiere klank en het spelen wordt op deze manier een stuk leuker om te doen. Bij Acustica is het mogelijk om binnen 1 jaar, zonder waardeverlies, jouw aangekochte elektrische piano in te ruilen op een akoestische piano. U betaalt alleen het verschil nog bij! Deze unieke omruilgarantie vind je alleen bij Acustica!

 

Waar moet je op letten bij de aankoop?

We willen je bij de aankoop van een elektrische piano sowieso adviseren om de zoektocht te beperken tot het toonaangevende merk Roland. Bepaal je budget en ga binnen dat budget enkele piano’s met elkaar vergelijken. Na enkele minuten zal het al mogelijk kunnen zijn om te bepalen welk instrument je boven het andere instrument prefereert. Vraag onze verkopers om je hierin te begeleiden en te adviseren. Acustica is officieel dealer van Roland elektrische piano’s en met jarenlange ervaring willen we je graag begeleiden en verder helpen.

Interesse in een tweedehands elektrische piano? Op marktplaats worden er veel elektrische instrumenten aangeboden, maar helaas zijn dit vaak oudere instrumenten die niet meer aan de huidige standaarden voldoen. In veel gevallen zijn de reparatiekosten van zulke instrumenten nog groter dan de dagwaarde van de piano. Tegenwoordig zijn de elektrische piano’s van goede kwaliteit en daar komt ook nog eens bij dat ze de laatste jaren veel goedkoper zijn geworden. U krijgt op dit moment meer kwaliteit voor minder geld. Dit is nog een reden om  niet te kiezen voor een gebruikte digitale piano via marktplaats.

 

elektrische piano kopenElektrische piano kopen?

Interesse gekregen om een elektrische piano te kopen? In de showroom van Acustica is het mogelijk om meerdere modellen te bewonderen van het merk Roland. Wij hebben altijd de nieuwste- en meest verkochte modellen in de showroom speelklaar.

Geen zin of tijd om naar de showroom te komen? Geen enkel probleem! Ook via de webshop is het mogelijk om een elektrische instrument aan te schaffen. Bekijk onze selectie van verschillende muziekinstrumenten.

Meer weten over dit mooie muziekinstrument? Neem contact met ons op en profiteer van de jarenlange ervaring van Acustica. Wij geloven erin dat je met de juiste begeleiding zelf een uitstekende keuze kunt maken bij het kiezen van de juiste piano of vleugel.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.