Goedkope Yamaha Piano’s

Op zoek naar een goedkope akoestische Yamaha Piano?

Acustica Piano’s & Vleugels in Breda heeft een flinke voorraad goedkope Yamaha Piano’s. De showroom van Acustica bevat ruim 150 tot 200 verschillende modellen en een flink gedeelte hiervan bestaat uit Yamaha piano’s. Neem bijvoorbeeld de Yamaha U1. Dit legendarische model is jarenlang de meest verkochte Yamaha ter wereld geweest. De Yamaha U1 is 121 cm hoog en heeft een zeer compacte, allround klank. Sinds 1995 is Yamaha o.a. een samenwerkingsverband aan gegaan met grootste pianofabrikant ter wereld, Pearl River. Dit bedrijf produceert diverse high-end modellen voor Yamaha.

Yamaha’s zijn goedkope beginnerspiano’s, maar de hoge kwaliteit zorgt ervoor dat deze piano’s ook voor een gemiddelde of gevorderde pianospeler iets te bieden heeft. Het is begrijpelijk dat een beginnende pianospeler geen instrument van tienduizenden euro’s gaat aanschaffen. De akoestische piano’s van Yamaha zijn gelukkig goed betaalbaar.

 

Yamaha Huren

Yamaha piano kopenHet is ook mogelijk om een piano van Yamaha te huren. De huurkoop constructie van Acustica maakt het mogelijk om één jaar een akoestische piano te huren. Een piano huren is een slim alternatief als u nog liever geen grote bedragen wilt investeren.

Na het eerste jaar is het mogelijk om het instrument te kopen of gratis te retourneren. Ons huursysteem werkt heel simpel. Bovendien mag u alle gemaakte huurkosten in mindering brengen op de aanschaf van het instrument na het jaar.

Een voorbeeld: de Yamaha piano die u uitkiest bedraagt €4.000,-. De huurkosten voor dat jaar bedragen €1.000,-. Dit bedrag is inclusief 1x een stembeurt en 1x transport begane grond. Na het eerste jaar kunt u besluiten om de piano te kopen. U betaalt dan nog €4.000,- minus €1000 = €3.000,-. Of als het pianospelen niet is aangeslagen, kunt u het instrument weer gratis laten ophalen.

 

Welke Yamaha piano kopen?

Een goed voorbeeld van een goedkope piano is de Yamaha U1H. De prijs van de Yamaha U1H is €1750 voor de gepoetste optie en €2395 voor de gepolijste optie. Bij een gepoetste piano zijn de scharnieren, pedalen en de kast niet gepolijst. Ook het siervilt is niet vervangen. Eigenlijk haalt u bij een gepoetste piano dus een ruw bewerkte variant in huis. Dit doet echter niks af aan de kwaliteit van het instrument. De piano is technisch 100% in orde en nagekeken door onze professionele pianotechnici. De gepolijste optie heeft als verschil dat uitstraling en afwerking beter tot zijn recht komen. Wanneer u veel geeft om de wijze waarop het instrument in uw interieur past, kan het de moeite waard zijn om toch te kiezen voor de gepolijste optie.

Bij Acustica Piano’s & Vleugels in Breda is het mogelijk om de geschikte Yamaha piano te vinden die bij al uw wensen past. Een groot gedeelte van de showroom bestaat uit Yamaha’s en daardoor is er voor elk wat wils. De ervaren adviseurs vertellen u graag alles over de verschillende Yamaha modellen.

 

Hoe zit het met de prijs?

De prijs van al onze piano’s is altijd inclusief:
  • 10 jaar garantie op het stemblok
  • 10 jaar garantie op het frame
  • 2 jaar omruilgarantie
  • 1x gratis stembeurt
  • 1x transport begane grond

 

Optioneel: Silent systeem inbouwen

De Yamaha U1 piano kan makkelijk worden uitgebreid met een Silent Systeem. Het systeem kan in vrijwel elke akoestische piano (vanaf 115 cm) worden ingebouwd. Het silent systeem maakt het mogelijk om overal en op elk moment van de dag te spelen. Uw huisgenoten kunnen gewoon tv kijken, kinderen kunnen gewoon door blijven slapen en je buren klagen niet meer, ideaal! Het silent systeem maakt het ook mogelijk op muziek op te nemen, effecten toe te voegen en de aanslaggevoeligheid aan te passen. Een silent systeem laten inbouwen kost €1.500, maar het is een uitstekende (waardeverhogende) toevoeging voor elk instrument!

 

Contact opnemen met Acustica?

Interesse om onze Yamaha’s te komen bezichtigen of heeft u een vraag over een bepaald onderwerp? Het is altijd mogelijk om contact met ons op te nemen via 076-5602423. Het is ook mogelijk om het onderstaande contactformulier in te vullen. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op!


  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.