Hofmann en Kuhne piano

Acustica merkt de laatste tijd dat er veel behoefte bestaat naar piano’s en vleugels die meerdere decennia oud zijn. Oudere piano’s en vleugels hebben vaak een mooi verhaal en ze beschikken over meer karakter. De oude stijl zorgt ervoor dat deze piano’s een waar genot voor het oog zijn. Deze nieuwe trend juichen we daarom ook zeker toe!

In ons assortiment kun je diverse prachtige oude gepolitoerde piano’s vinden. Denk bijvoorbeeld aan de Hoffmann & Kühne piano. Deze prachtige oude gepolitoerde zwarte piano bevat ook originele kandelaars. De piano bevindt zich in uitstekende conditie en is een plaatje om te zien. Deze mooie hoge Hoffmann & Kühne piano (131cm) heeft een volle rijke klank. De speelaard is soepel en licht. Op zoek naar een unieke piano, dan kan deze piano perfect bij jou passen. De piano staat speelkaar in onze showroom te Breda.

Meer weten? Neem contact met ons op!

 

Contact opnemen met Acustica?

Heb je een vraag over een bepaald onderwerp? Het is altijd mogelijk om contact met ons op te nemen via 076-5602423. Het is ook mogelijk om het onderstaande contactformulier in te vullen. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op!