Digitale piano met omruilgarantie

Digitale Piano met unieke omruilgarantie. Alleen bij Acustica in Breda!

Unieke omruilgarantie bij de aankoop van een digitale piano. Een digitale piano, ook wel elektrische piano genoemd, is voor de meeste pianisten een opstap naar een “echte” akoestische piano. Als je bij Acustica een digitale piano koopt en deze binnen 1 jaar weer in op een “echte” akoestische piano ruilt dan krijg je bij ons het volledige aankoopbedrag terug.

Een digitale piano is een uitkomst als er niet voldoende ruimte is in huis of de buren uw muzikale talent niet op prijs stellen. De klank van het instrument is tegenwoordig goed en de aanslag van het klavier voelt bijna hetzelfde als bij een akoestische piano. Het instrument is met een hoofdtelefoon te gebruiken. Een mooie bijkomstigheid is dat de aanschaf van een digitale piano relatief goedkoop is. Verder zijn de klankmogelijkheden (meerdere pianogeluiden zoals grand piano, elektrische piano, stagepiano, concertpiano, en vaak ook orgel, clavinet en strings) in te stellen. Ook ritme, midi en opneemfunctie heeft bijna ieder instrument.

 

Digitale piano kopen?

Ben je van plan om een digitale piano te kopen? Kijk in onze online pianowinkel of kom langs in de showroom van Acustica Piano’s & Vleugels in Breda. Acustica is dealer van Roland. Roland is een topmerk en heeft een uitstekende reputatie op het gebied van deze techniek met als belangrijkste kenmerk een authentieke pianoklank.

Leer meer over Roland digitale piano’s