Piano specialist

Nieuwe of gebruikte piano kopen?

Yamaha U1 PianoHeeft u interesse in een nieuwe of gebruikte piano? Acustica is de pianospecialist in Breda en omstreken. Voor een prachtige hoogglans nieuwe piano of een goede gereviseerde gebruikte piano kunnen de pianoadviseurs bij Acustica u goed adviseren.

Acustica is gespecialiseerd in nieuwe piano’s met een typisch Europees klankkarakter. Deze Europese piano’s en vleugels zijn over het algemeen veel rijker van klank dan de instrumenten van onze Aziatische collega’s.

Denk bij Europese pianomerken aan Sauter, Sabel, Hermann Jacobi en Kayserburg. Deze akoestische merken leveren uitstekende kwaliteit en zijn uitermate geschikt voor langjarig gebruik.

Acustica heeft ook een grote collectie akoestische Yamaha piano’s. De aankoop van een gereviseerde Yamaha piano zou een uitstekende keuze zijn. Yamaha piano’s en vleugels staan bekend om hun technische perfectie. De piano’s zijn voorzien van een geheel nieuwe laklaag. Yamaha piano’s hebben een typisch Japanse klank.

 

Digitale piano’s

Acustica vindt het ook belangrijk om een mooi aanbod elektrische piano’s aan te bieden. Het pianomerk Roland is expert op het gebied van elektrische piano’s. De technische ontwikkeling van digitale piano’s heeft de laatste jaren niet stil gestaan. De nieuwste modellen zijn over het algemeen aanzienlijk beter dan de modellen uit het verleden. De laatste technieken leiden tot steeds beter bespeelbare en beter klinkende elektronische instrumenten. Ook is het wellicht goed om te weten dat de elektronische instrumenten de laatste jaren stukken goedkoper zijn geworden. De moderne digitale Roland piano biedt meer kwaliteit voor minder geld

 

Een vrijblijvend gesprek?

Wij nodigen u uit om deze verschillen in klank en speelcomfort eens vrijblijvend te komen ervaren. Als u vooraf even belt of een mailtje stuurt zorgen wij ervoor dat u niet hoeft te wachten en 1 van onze pianospecialisten u direct te woord kan staan. Bel 076-560 24 23 voor een vrijblijvende afspraak!

Klik hier om ons aanbod in piano’s en vleugels te bekijken.

Interesse om langs te komen? Of heb je een vraag over een bepaald onderwerp? Contact opnemen is ook mogelijk via het onderstaande contactformulier.