Piano kopen in Nijmegen

Piano kopen in Nijmegen en omgeving?

piano kopen in Nijmegen

Interesse om een muziekinstrument zoals een piano of vleugel in Nijmegen en omgeving te kopen? Neem dan eens een kijkje in de showroom van Acustica. De showroom geeft een mooi inzicht in alle mogelijkheden die er bestaan bij het kopen van een piano of vleugel.

Acustica levert piano’s en vleugels naar Nijmegen, maar ook naar de omliggende dorpen.

Bekijk hier onze collectie piano’s en vleugels

 

Waarom een piano of vleugel bij Acustica kopen?

Acustica beschikt over een uitgebreide webshop met talloze producten. Het is erg interessant om eens een kijkje te nemen naar de mogelijkheden die je als pianoliefhebber kunt beschouwen. Bekijk hieronder eens een voorbeeld van de webshop. Het is daar direct mogelijk om bijvoorbeeld een digitale piano te kopen. Natuurlijk is het ook altijd mogelijk om contact met ons op te nemen.

 

Tips bij het kopen van een piano?

tips bij het kopen van een piano

Het is belangrijk dat je het juiste muziekinstrument aanschaft. Hierin zijn twee factoren erg belangrijk, namelijk 1- zorg ervoor dat je altijd een piano koopt bij een erkende pianowinkel en 2- zorg ervoor dat je op de juiste manier wordt geadviseerd. Een erkende winkel herken je aan het NPMB logo. NPMB staat voor de Nederlandse Piano- en muziekinstrumentenbond. Acustica is sinds 1983 lid bij deze vakvereniging. De vereniging behartigd de belangen van de pianobranche. Als klant mag je verwachten dat je een gedegen advies krijgt.

Let bij de aanschaf van een piano op het dynamische bereik. Hoe hoger de piano is, hoe grote het dynamische bereik is. Je kan op de piano heel zacht, maar ook heel hard spelen. Dat is nodig om veel gevoel in het pianospel te krijgen. Let er ook op dat de piano een mooie klankkleur heeft en dat het geluid in balans is. Onze medewerkers kunnen jou het verschil goed laten horen en als je zelf speelt, kan je het uiteraard zelf ervaren.

 

Op zoek naar een witte piano?

Hoogglans witte piano’s zijn ongekend populair. Acustica heeft een ruime collectie. De meeste witte piano’s hebben zilveren scharnieren en pedalen. Dit geeft het instrument een zeer moderne uitstraling. Op zoek naar een tweedehands witte piano? Ook dan heeft Acustica genoeg keuze voor jou. Vraag van te voren naar het actuele aanbod. Voor een prijsindicatie verwijs ik je graag door naar onze website. Navigeer naar ‘piano kopen’ en filter de kleur op ‘wit’.

 

Meer weten over Acustica?

Het servicegerichte familiebedrijf Acustica is in 1983 opgericht door Huub Dijkmans. De interesse naar de piano’s en vleugels was groot en uiteindelijk is er in 2002 besloten om een pand te betreden op de Korte Huifakkerstraat 2 in Breda. Het pand is maar liefst 2.000m2 groot en met ruim 150 tot 200 verschillende piano’s en vleugels op voorraad is er keuze genoeg.

Kwaliteit staat centraal en daarom is Acustica trotse leverancier van meerdere merken die over uitstekende kwaliteit beschikken. Denk hierbij aan merken zoals Yamaha, Pearl River, Roland en KayserburgDe prijzen in de webshop variëren en zijn afhankelijk van het merk, de conditie en de kwaliteit van de piano of vleugel. De goedkoopste digitale piano is al verkrijgbaar vanaf een bedrag van €499,-. Natuurlijk lopen de prijzen op naarmate je een betere kwaliteit wilt hebben. Een goed voorbeeld van een duurder instrument is onze transparante vleugel van kayserburg.

Wil je graag jouw piano laten stemmen? Acustica heeft alles onder 1 dak. Van stemmen tot reparaties en revisies tot het inbouwen van silent systemen, Dampp-chasers en QRS-systemen. Voor meer informatie kun je eventueel langs komen of bellen naar 076-5602423.

Acustica heeft het altijd al belangrijk gevonden om klanten zo goed mogelijk te helpen bij het vinden van het juiste muziekinstrument. Acustica is daarom een erkend lid van de vakvereniging NPMB. NPMB staat voor de Nederlandse Piano- en muziekinstrumentenbond. Deze landelijke vereniging behartigt de belangen van pianokopers. Ze zorgen er op deze manier voor dat de kwaliteit wordt bewaakt. De NPMB is al ruim 100 jaar bezig met het behartigen van de belangen van de pianobranche. Als je naar een pianowinkel gaat die is aangesloten bij de NPMB mag je verwachten dat je een goed advies krijgt.

Bekijk ook de onderstaande video om meer inzicht te krijgen in de showroom van Acustica.

Piano of vleugel kopen in Nijmegen en omgeving?

In Nijmegen en omgeving zou het natuurlijk fijn zijn als je een mooi muziekinstrument kunt kopen. Een piano in Nijmegen is gelukkig goed mogelijk. Acustica levert namelijk piano’s en vleugels naar Nijmegen, maar ook naar de omliggende dorpen in dit gebied.

 

Contact opnemen met Acustica?

Interesse om langs te komen? Of heeft u een vraag over een bepaald onderwerp? Contact opnemen is ook mogelijk via het onderstaande contactformulier.