Piano kopen in Brabant

Waarom Acustica?

 • 1000 m2 showroom
 • 100% omruilgarantie
 • 10 jaar garantie
 • 0% gespreid betalen
 • Tweedehands Yamaha piano’s
 • Gratis voor de deur parkeren
 • Aangesloten bij de NPMB
 • Aangesloten bij de VvPN
 • Erkend leerbedrijf
 • Veilig online betalen iDeal
 • Brabantse gastvrijheid

Veilig betalen

Piano kopen in Brabant en omgeving?

piano breda en omgevingInteresse om een piano of vleugel te kopen in Brabant en omgeving? Acustica Piano’s en Vleugels maakt het mogelijk om op een eenvoudige wijze aan het juiste instrument te komen dat bij al je wensen past. Acustica levert niet alleen in de omgeving van Breda. We zijn ook zeer actief in steden zoals Tilburg, Eindhoven, Rotterdam, Dordrecht, Den Bosch, Bergen op Zoom, Roosendaal, Venlo, Zeeland en Antwerpen.

Ons team is niet alleen actief in de grote steden, uiteraard is het ook mogelijk om een levering aan te vragen in dorpen zoals: Galder, Teteringen, Ulvenhout, Bavel, Chaam, Gilze Rijen, Terheijden, Wagenburg, Strijbeek, Made, Hooge Zwaluwe, Etten-Leur, Prinsenbeek, Zevenbergen, Rijsbergen, Zundert, Wernhout en Achtmaal. Zwijndrecht, ‘s-Gravendeel, Mookhoek, Willemsdorp, Moerdijk, Lage Zwaluwe, Drimmelen, Werkendam, Sliedrecht, Hendrik-Ido-Ambacht en Hardinxveld-Giessendam etc. etc. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Piano kopen in Brabant en omgeving? Neem contact met ons op!

 

De showroom van Acustica

De showroom van Acustica bevat ruim 150 tot 200 verschillende piano’s en vleugels. Met een uitgebreid assortiment aan digitale piano’s, akoestische piano’s en met diverse interessante vleugels bent u als pianoliefhebber zeker aan het juiste adres. De doelstelling van Acustica is om betaalbare, kwalitatief hoogstaande instrumenten te ontwikkelen met een mooie ronde typisch Europese toon. De lat is “Zwitsers” hoog gelegd en dit resulteert in prachtige kwalitatief hoogstaande piano’s en vleugels.

Eén van onze nieuwste aanwinsten is de transparante vleugel van het merk Kayserburg. Deze vleugel heeft een exclusief design en door middel van plexiglas krijgt de vleugel een crystal look. Het high-class model heeft een warme, volle en dynamische klankkleur. Het binnenwerk is voorzien van een Duits Renner-Mechaniek en hierdoor is de speelaard zeer geschikt voor professionals.

 

Het team van Acustica

Acustica is een innovatief en creatief pianobedrijf. Met jarenlange ervaring in het bouwen van piano’s en vleugels weet het team van Acustica uitstekend waar ze het over hebben. Acustica piano’s & vleugels te Breda is in 1983 opgericht door de huidige eigenaar Huub Dijkmans. In 2011 is de dochter van Huub Dijkmans, Sanne Dijkmans (29) bij ons in het bedrijf komen werken. Sanne heeft zich toegelegd op het bouwen van een webshop en in het onderhouden van onze mooie website, Acustica.nl. Onlangs heeft Acustica nog 2 jonge gediplomeerde  pianostemmers/technici in dienst genomen. Robin (24) en André (21) zijn beide met respectievelijk een 9.6 en een 9.3 afgestudeerd als pianostemmer aan het HMC in Amsterdam. Met deze score mag je jezelf ‘concertstemmer’ noemen. Dus voor een perfecte stemming van je kostbare instrument kun je bij ons terecht.

Genoeg jonge aanwas binnen ons bedrijf om de vergrijzing te lijf te gaan. De combinatie van ervaring van ons overige personeel (allemaal 50 plus) en de jongeren wordt door iedereen binnen Acustica als erg positief ervaren. De jonge garde zorgt voor een zeer verfrissende wind en zij waarborgen ook de toekomst van ons mooie bedrijf.

 

Contact opnemen?

Acustica levert niet alleen in de omgeving van Breda. We zijn ook zeer actief in steden zoals Tilburg, Eindhoven, Rotterdam, Dordrecht, Den Bosch, Bergen op Zoom, Roosendaal, Venlo, Zeeland en Antwerpen. We weten hoe moeilijk het kan zijn om een pianowinkel te vinden die aan al je wensen voldoet. Ons ervaren team helpt je daarom graag op weg om het model te vinden dat bij al je wensen past.

Meer weten over de mogelijkheden die Acustica te bieden heeft? Het is altijd mogelijk om contact met ons op te nemen via 076-5602423. Het is ook mogelijk om het onderstaande contactformulier in te vullen. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.