Piano kopen in Antwerpen

Piano kopen in Antwerpen

Piano kopen in Antwerpen?

Houdt u van pianomuziek? Heeft u interesse om een piano of vleugel aan te schaffen? Heeft u moeite met het vinden van een instrument dat bij al uw wensen past?

Het familiebedrijf Acustica heeft een grote collectie van nieuwe en tweedehands piano’s en vleugels. Het is mogelijk om zowel digitale als akoestische instrumenten te bewonderen. Bij deze pianowinkel bent u dus aan het juiste adres.

Acustica levert naast Antwerpen ook aan Brasschaat, Turnhout, Herentals, Geel, Lier, Heist-op-den-berg, Aarschot, Leuven, Zaventem, Brussel, Dendermonde, Lokeren, Wetteren, Sint-Niklaas en Terneuzen. Komt u uit deze omgeving? Neem dan gerust contact met ons op!

Klik hier voor de collectie piano’s en vleugels

 

Waarom een piano of vleugel bij Acustica kopen?

Het servicegerichte familiebedrijf Acustica is in 1983 opgericht door Huub Dijkmans. Samen met zijn dochter Sanne en met meerdere ervaren pianotechnici hebben zij heel veel vakkennis in huis. Bij binnenkomst straalt de liefde voor het instrument er vanaf. Alle piano’s staan er gestemd en afgeregeld bij. Acustica onderscheidt zich vooral vanwege de top service en de klantvriendelijkheid die centraal staat. Heb je een probleem met jouw piano of vleugel? Dan zorgen de ervaren vakmensen dat het wordt opgelost!

 

Andere betaalmogelijkheden

Een piano of vleugel kopen is natuurlijk een flinke investering. Gelukkig biedt Acustica diverse mogelijkheden om toch een instrument te kunnen betalen. Elke piano kan je tegen 0% rente maandelijks aflossen (max. 60 termijnen). Kijk hier voor meer informatie ‘’Piano4all’’.

Ook huurkoop behoort tot de mogelijkheden. Een huurkoop-constructie is de ideale oplossing wanneer uw kinderen nog niet zeker weten of het piano spelen wel echt bij ze past. De huurkoop-constructie maakt het mogelijk om uw kinderen gedurende de periode van een jaar te laten ervaren hoe het piano spelen werkt. Het is al mogelijk om een piano te huren vanaf €300,- per jaar. Uiteindelijk zijn alle gemaakte huurkosten aftrekbaar van de aanschafprijs. Als het piano spelen na een jaar niet is aangeslagen, komen wij de piano gratis weer ophalen. Meer weten? Lees hier alle voorwaarden en bekijk de huur-prijsklasse.

 

Unieke omruilgarantie

Ook de unieke omruilgarantie van 2 jaar is een geweldige service die de pianowinkel biedt. Dat betekent dat het muziekinstrument 2 jaar zijn waarde behoudt bij inruil op een piano in een hogere prijsklasse. Op deze manier is het mogelijk om relatief goedkoop te beginnen met piano spelen en binnen 2 jaar, zonder waardeverlies, een betere piano aanschaffen. Koop een gebruikte piano altijd bij een erkende vakhandel die aangesloten is bij de NPMB. Het is erg belangrijk om op een goed afgeregeld en gestemde piano te beginnen.

 

Innovaties

In de pianobranche vinden er maar weinig innovaties plaats. Acustica vindt dat de branche mee moet gaan met de tijd.  Het is nu bijvoorbeeld mogelijk om op een akoestische paino geluidsloos te spelen. Dit betekent dus dat u op ieder moment van de dag piano kunt spelen, zonder de buren tot last te zijn. Dit systeem heet een silent systeem en kan in iedere moderne piano door de technici van Acustica worden ingebouwd. Bekijk ook ons uitgebreide artikel over de silent piano.

Acustica is ook gespecialiseerd in het inbouwen van een QRS-systeem. Dit systeem maakt het mogelijk om de piano zelf te laten spelen. Interesse? Bekijk het onderstaande filmpje of maak een afspraak om het systeem te komen beluisteren.

 

Piano kopen in Antwerpen?

Een pianowinkel vinden met een ruim aanbod en een goede service is nog niet zo eenvoudig. Op slechts 30 minuten rijden zit Acustica in Breda gevestigd. Het is echt de moeite waard om eens te bekijken wat deze pianowinkel te bieden heeft. De Brabantse gastvrijheid is ruimschoots aanwezig. Pianolessen, pianoconcerten of een advies op maat over jouw eigen piano behoort ook tot de mogelijkheden.

Acustica levert de piano’s en vleugels niet alleen in Antwerpen, maar ook in omliggende steden en dorpen zoals  Brasschaat, Turnhout, Herentals, Geel, Lier, Heist-op-den-berg, Aarschot, Leuven, Zaventem, Brussel, Dendermonde, Lokeren, Wetteren, Sint-Niklaas en Terneuzen. Een piano kopen in Antwerpen? Ga dus naar Acustica!

 

Contact opnemen met Acustica?

Interesse om langs te komen? Of heeft u een vraag over een bepaald onderwerp? Contact opnemen is ook mogelijk via het onderstaande contactformulier.