Piano kopen in Den Bosch

Piano kopen in Den Bosch

Piano kopen in Den Bosch? Ga naar Acustica!

Het familiebedrijf heeft een grote collectie nieuwe en tweedehands piano’s en vleugels. Ook voor een digitale piano ben je bij deze pianowinkel aan het juiste adres. Een piano kopen in ‘s-Hertogenbosch is dus goed mogelijk bij Acustica!

Acustica heeft naast het kopen van een piano, ook andere betalingsmogelijkheden. Wist je dat het mogelijk is om een muziekinstrument in max. 60 termijnen, tegen 0% rente af te betalen? Bekijk het unieke Piano4-all plan en ontdek wat er allemaal mogelijk is.

Uiteraard bieden zij ook een huurkoop constructie aan. Acustica levert haar piano’s en vleugels naast Den Bosch ook in Drunen, Nieuwkuijk, Vlijmen, Elshout, Haarsteeg, Engelen, Empel, Rosmalen, Berlicum, Den Dungen, Middelrode, Vught, Cromvoirt, Halder, Nuland, Bokhoven, Heusden, Giersbergen, Schijndel, Hedel, Ammerzoden, Wijk en Aalburg.

Klik hier voor de collectie piano’s en vleugels

 

Waarom een piano of vleugel bij Acustica kopen?

In 1983 is het servicegerichte familiebedrijf opgericht door Huub Dijkmans. Samen met zijn Dochter Sanne en de pianotechnici hebben zij heel veel vakkennis in huis. Bij binnenkomst straalt de liefde voor het instrument er vanaf. Alle piano’s staan er gestemd en afgeregeld bij. Ze onderscheiden zich vooral vanwege hun top service en de klantvriendelijkheid die centraal staat. Heb je een probleem met jouw piano of vleugel? Dan zorgen de vakmensen dat het wordt opgelost. Geen vraag is te gek.

Tevens beschikken wij over een ambachtelijke werkplaats waar de restauratie en renovatie van gebruikte piano’s en vleugels plaatsvinden. Bijzondere instrumenten met een unieke uitstraling krijgen weer een nieuw leven. Dit is een van de belangrijke kerntaken van onze veelzijdige werkplaats.

Traditionele pianotechniek en moderne elektronica gaan steeds vaker hand in hand. We houden ons bezig met het inbouwen van deze nieuwe elektronische toepassingen. Het inbouwen van een silent systeem of het plaatsen van Dampp-Chasers behoort zeker tot de mogelijkheden. Wil je een zelfspelende vleugel of piano? Ook dat kunnen wij inbouwen, zodat je optimaal kunt genieten van prachtige akoestische pianomuziek.

 

Piano huren of tegen 0% rente afbetalen?
Weet je niet zeker of jouw kinderen na een jaar nog met plezier piano spelen? Dan is de huurkoop-constructie van Acustica de ideale oplossing. Laat jouw kinderen nu 1 jaar lang het plezier in musiceren ontdekken. Je huurt al een muziekinstrument vanaf € 300,- per jaar. Alle gemaakte huurkosten zijn aftrekbaar van de aanschafprijs. Is het piano spelen na 1 jaar niet aangeslagen? Dan komen wij de piano gratis weer ophalen. Lees hier alle voorwaarden en bekijk de huur-prijsklasse.

Wil je graag de piano kopen, maar wil je het graag gespreid betalen? Ook dat kan bij Acustica! Elke piano kan je tegen 0% rente maandelijks aflossen (max. 60 termijnen). Kijk hier voor meer informatie ‘’Piano4all’’.

 

Unieke omruilgarantie
Ook de unieke omruilgarantie van 2 jaar is een geweldige service die de pianowinkel biedt. Dat betekent dat het muziekinstrument 2 jaar zijn waarde behoudt bij inruil op een piano in een hogere prijsklasse. Op deze manier is het mogelijk om relatief goedkoop te beginnen met piano spelen en binnen 2 jaar, zonder waardeverlies, een betere piano aanschaffen. Koop een gebruikte piano altijd bij een erkende vakhandel die aangesloten is bij de NPMB. Het is erg belangrijk om op een goed afgeregeld en gestemde piano te beginnen.

ontdek de unieke omruilgarantie van Acustica

 

Innovaties

Innovaties zijn bij deze pianowinkel ook heel belangrijk. Weet je bijvoorbeeld dat je op een akoestische piano geluidloos kunt spelen? Dus op ieder gewenst moment van de dag piano kun je piano spelen, zonder de buren tot last te zijn? Het systeem heet een silent systeem. Dit kan je in iedere moderne piano laten inbouwen door de inbouw specialisten van Acustica. Klik hier als je meer wilt weten over de silent piano.

Acustica is ook gespecialiseerd in het inbouwen van een QRS-systeem. Dit systeem maakt het mogelijk om de piano zelf te laten spelen. Interesse? Bekijk het onderstaande filmpje of maak een afspraak om het systeem te komen beluisteren.

 

Laat jouw piano of vleugel professioneel stemmen in ‘s-Hertogenbosch

Op zoek naar een stemmer in de buurt van Den Bosch? Acustica beschikt over de juiste vakmensen. Het servicegerichte familiebedrijf werkt alleen met gecertificeerde stemmers, die de kwaliteit van de piano kunnen waarborgen. Acustica is ook aangesloten bij de VvPN (Vereniging voor Pianotechnici Nederland). Ze adviseren om de piano 2 keer per jaar te laten stemmen. Naast het stemmen van de piano is het belangrijk om iedere 5/10 jaar een kleine of grote onderhoudsbeurt te geven. De pianotechnicus zal het mechaniek nalopen of alle schroeven goed vastzitten, hamerkoppen licht opschuren, indien nodig ook alle hamers intoneren, mechaniek en klavier schoonmaken. Ook het afregelen en stemmen behoort tot de werkzaamheden. Wilt u een offerte ontvangen, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Acustica stemt ook in de buurt van Haarsteeg, Empel, Rosmalen,  Nieuwkuijk, Vught, Ammerzoden, Wijk en Aalburg, Nuland, Heusden, Drunen, Elshout, Halder, Hedel, Berlicum, Middelrode, Den Dungen, Engelen, Vlijmen, Giersbergen, Schijndel, Bokhoven, Cromvoirt en omgeving.

Klik hier voor de actuele prijzen

 

Piano kopen in Den Bosch?

Een pianowinkel vinden in Den Bosch is nog niet zo eenvoudig. Op slechts 30 minuten rijden zit Acustica in Breda gevestigd. Ruime collectie nieuwe en gebruikte piano’s en vleugels zijn op voorraad. Het is echt de moeite waard om eens te bekijken wat deze pianowinkel te bieden heeft. De Brabantse gastvrijheid is ruimschoots aanwezig. Pianolessen, pianoconcerten of een advies op maat over jouw eigen piano behoort ook tot de mogelijkheden. Acustica levert de piano’s en vleugels in Middelrode, Halder, Rosmalen, Vlijmen, Schijndel, Ammerzoden, Cromvoirt, Berlicum, Elshout, Drunen, Haarsteeg, Den Dungen, Bokhoven, Hedel, Heusden, Wijk en Aalburg, Giersbergen, Empel,  Engelen, Nieuwkuijk, Vught, Nuland en omgeving. Een piano kopen in den Bosch? Ga dus naar Acustica!

 

Contact opnemen met Acustica?

Interesse om langs te komen? Of heeft u een vraag over een bepaald onderwerp? Contact opnemen is ook mogelijk via het onderstaande contactformulier.