Piano kopen in Roosendaal

Piano kopen in Roosendaal?

Piano kopen in RoosendaalInteresse om een piano te kopen in Roosendaal en omgeving? Neem dan eens een kijkje bij het servicegerichte familiebedrijf Acustica. Een piano kopen in Roosendaal is eenvoudiger dan je denkt, maar het is wel belangrijk dat je voor het juiste bedrijf kiest dat aan al je wensen tegemoet kan komen.

Het leuke van Acustica is dat zij de beschikking hebben over een grote collectie nieuwe en tweedehands instrumenten. Met ruim 150 tot 200 verschillende piano’s en vleugels op voorraad is er als liefhebber voldoende keuze om de juiste beslissing te kunnen maken.

Naast nieuwe en tweedehands akoestische muziekinstrumenten zijn er ook talloze digitale piano’s beschikbaar. Een piano kopen in Roosendaal is dus goed mogelijk bij Acustica. Naast Roosendaal levert Acustica haar producten ook aan: Steenbergen, Oud-Gastel, Standaardbuiten, Kruisstraat, Zegge, Rucphen, Bosschenhoofd, Schijf, Kreek, Fijnaart, Noordhoek, Oudemolen, Klundert, Oudemolen, Heijningen, Nispen en Wouwse Plantage.

Bekijk hier onze collectie

 

Waarom een piano of vleugel bij Acustica kopen?

Innovaties spelen een belangrijke rol bij de bedrijfsvoering van Acustica. Een leuke nieuwe uitvinding is het silent systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat je geruisloos piano kunt spelen zonder dat je gezinsleden of buren hier last van hebben. Altijd al om 11 uur ‘s avonds willen spelen? Met een silent pianosysteem is dit geen enkel probleem.

Naast het silent systeem is Acustica ook gespecialiseerd in het inbouwen van een QRS-systeem. Dit systeem maakt het mogelijk om het instrument zelf te laten spelen. Geïnteresseerd? Navigeer dan naar ‘zelfspelende piano’. Acustica heeft de prijsuitreiking niet alleen vanwege de innovativiteit gewonnen. Andere redenen zijn:

 

Mooie showroom

In de showroom van Acustcia is het mogelijk om meer dan 150 tot 200 verschillende piano’s en vleugels te bekijken. Acustcia heeft een showroom van meer dan 1000m2. Als klant zul je bij ons met Brabantse gezelligheid worden ontvangen. Naast nieuwe en tweedehands muziekinstrumenten heeft Acustcia ook verschillende digitale piano’s beschikbaar. Het aanbod van verschillende producten zorgt ervoor dat de juiste piano of vleugel bij de juiste persoon kan worden gevonden.

piano kopen in Roosendaal

 

De beste merken

Acustica is trotse leverancier van merken met uitstekende kwaliteit. Denk aan merken zoals Roland, Kayserburg en Hermann Jacobi. Het draait uiteindelijk om het geluid en de verschillende instrumenten van de bovengenoemde merken hebben erg mooie klankkleuren. Sinds enige tijd is Acustica ook importeur van het merk Pearl River. Dit merk is ongekend populair en is op dit moment de grootste pianofabrikant van de wereld. De kracht van het merk zit in de Duitse materiaal delen. Zo zijn de belangrijkste onderdelen van Duitse kwaliteit, zoals Duitse stempennen, hamerkoppen en snaren. Meer weten over Pearl River?

 

Advies

Acustica heeft veel ambachtelijke vakkennis in huis. Dit zorgt ervoor dat er op een uitstekende manier advies kan worden gegeven. Acustcia gelooft erin dat je als pianoliefhebber zelf de beste keuze kunt maken. We geven je graag advies, maar houden hierbij altijd rekening met je eigen wensen.

 

Onderhoud

Problemen met jouw piano of vleugel of wil je gewoon een kleine of grote beurt geven? Net zoals in de autobranche is het belangrijk om af en toe even een check uit te voeren. Uiteraard kan je ook je piano laten stemmen bij dit familiebedrijf. De ambachtelijke vakkennis is op het gebied van onderhoud erg groot. Er zijn medewerkers beschikbaar die gespecialiseerd zijn op het gebied van stemmen en alles dat hiermee te maken heeft.

Je piano stemmen? Klik hier voor meer informatie!

 

Betaalmogelijkheden

Zit je op dit moment even krap bij kas? We begrijpen dat het kopen van een piano of vleugel best een investering is. Acustcia heeft hier mooie oplossingen voor. Zo is het mogelijk om een instrument te huren of om in maximaal 60 termijnen, tegen 0% rente af te betalen. Bekijk het unieke Piano4-all plan en ontdek wat er allemaal mogelijk is.

 

Piano of vleugel kopen in Roosendaal en omgeving?

Bij Acustica leveren we piano’s en vleugels van hoge kwaliteit. Dit doen we door het hele land dit en geldt dus ook voor Roosendaal. Een piano kopen in Roosendaal is goed mogelijk, maar naast Roosendaal zijn we ook actief in Noordhoek, Steenbergen, Oud-Gastel, Standaardbuiten, Kruisstraat, Zegge, Rucphen, Kreek, Bosschenhoofd, Schijf,  Fijnaart, Klundert, Heijningen, Nispen, Wouwse Plantage en Oudemolen.

We vinden het belangrijk om een goede connectie te hebben met onze klanten. Onze dienstverlening stopt niet bij de aanschaf van het instrument. De dienstverlening gaat veel verder. Regelmatig gaan onze medewerkers naar Roosendaal en omgeving om piano’s te stemmen of om onderhoud te plegen. Het plegen van een kleine of grote beurt is net zoals bij een auto erg cruciaal om de kwaliteit te waarborgen. Bekijk hier meer informatie over het technisch onderhoud van een piano of vleugel.

 

Meer weten over Acustica?

Acustica is in 1983 opgericht door Huub Dijkmans. Huub startte zijn eerste winkel vanuit de gedachte dat een klant zelf moet kunnen kiezen welke piano hij/zij wil. Na in verschillende panden te hebben gezeten, is er besloten om de showroom in de Korte Huifakkerstraat 2 in Breda te betreden. Bij binnenkomst wordt je gelijk warm ontvangen en je mag altijd even rustig rond kijken. Een piano kopen in Roosendaal hoeft dus niet moeilijk te zijn.

Interesse om langs te komen? In Roosendaal en omgeving is het hoe dan ook erg slim om naar Acustica te gaan. Neem eventueel contact op via het onderstaande contactformulier.
>