Piano kopen in Rotterdam

piano kopen in rotterdamInteresse om een piano te kopen in Rotterdam?

Een piano of vleugel kopen in Rotterdam kan best lastig zijn. Een instrument aanschaffen doe je niet elke dag en er zijn ontzettend veel verschillende modellen op de markt. Het is daarom een flinke uitdaging om het beste instrument te kiezen dat bij al je wensen past.

Acustica Piano’s en Vleugels heeft gelukkig jarenlange ervaring in deze markt en we weten precies hoe we het juiste instrument aan al je wensen kunnen koppelen. Onze adviseurs helpen je graag op weg!

Acustica Piano’s & Vleugels in Breda levert niet alleen in Rotterdam, maar doet ook graag zaken met omliggende steden/dorpen zoals Spijkenisse, Hoogvliet, Heijplaat, Pernis, Rhoon, Portugaal, Schiedam, Vlaardingen, Ridderkerk, Barendrecht, Capelle aan den IJssel en Krimpen aan den IJssel.

Interesse? Neem contact met ons op!

 

De showroom van Acustica

De showroom van Acustica is overzichtelijk ingedeeld. Bij binnenkomst is er een duidelijk onderscheid te vinden tussen de verschillende digitale piano’s, akoestische piano’s en vleugels. Als pianoliefhebber wil je natuurlijk het beste instrument selecteren dat bij al je wensen past. Gelukkig heeft Acustica ruim 150 tot 200 verschillende modellen op voorraad staan.

Het fijne is dat alle modellen van hoogwaardige kwaliteit zijn geproduceerd. Zelf tweedehands instrumenten zitten uitstekend in elkaar doordat onze technici hier veel tijd en aandacht aan hebben besteed. De verschillende merken zoals Pearl River, Sabel, Sauter, Yamaha, Roland, Hermann Jacobi en Kayserburg zorgen ervoor dat er ook echt iets te kiezen valt.

piano kopen in rotterdam

 

Tips bij het kopen van een instrument!

Interesse om een piano of vleugel te kopen in de omgeving van Rotterdam? Zorg ervoor dat je een aantal belangrijke factoren in de gaten houdt. Bepaal allereerst in hoeverre je het piano spelen leuk vindt. Ben je een pianist die maar eens in de week speelt, of heb je interesse om verder te komen en echt grote stappen te zetten? Een beginnende pianist kan best overweg met een digitale piano, maar we merken vaak wel dat klanten aangeven dat een akoestische piano al snel hun voorkeur heeft.

Ben je een echte pianoliefhebber die op hoog niveau verschillende nummers kan spelen? Het kan dan de moeite waard zijn om een vleugel aan te schaffen. Een vleugel heeft veel meer diepgang en mogelijkheden dan een digitale of akoestische piano te bieden heeft.

Als eenmaal duidelijk is wat voor instrument je wilt gaan aanschaffen, is het ook slim om naar budget te kijken. Het zou zonde zijn als je een impulsaankoop doet die ervoor zorgt dat je later in de problemen komt. Gelukkig bieden we ook het piano4all plan aan. Het piano4all plan maakt het voor iedereen mogelijk om een piano aan te schaffen en af te betalen in maximaal 60 maanden, tegen 0% rente.

Geen interesse om een piano te kopen via het piano4all plan? Wellicht is een piano huren dan echt iets voor jou! Het is al vanaf €300,- per jaar mogelijk om een piano te huren. Als je een piano huurt is ook het transport en een stembeurt inbegrepen. Na een periode van 12 maanden is het vervolgens alsnog mogelijk om de piano te kopen. Mogelijkheden genoeg dus om een piano of vleugel in Rotterdam tegen aantrekkelijke voorwaarden aan te schaffen!

 

Piano of vleugel kopen in Rotterdam?

Acustica Piano’s & Vleugels in Breda levert niet alleen in Rotterdam, maar doet ook graag zaken met omliggende steden/dorpen zoals Hoogvliet, Pernis, Heijplaat, Spijkenisse, Rhoon, Portugaal, Vlaardingen, Schiedam, Krimpen aan den IJssel, Capelle aan den IJssel, Barendrecht en Ridderkerk. Het is altijd mogelijk om contact met ons op te nemen via 076-5602423. Het is ook mogelijk om het onderstaande contactformulier in te vullen. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op!