Piano kopen in Venlo

Piano kopen in Venlo

Piano kopen in Venlo?

Een piano of vleugel kopen kan een behoorlijke uitdaging zijn. Er zijn honderden verschillende modellen op de markt en het is natuurlijk de vraag welk model het beste bij al je wensen past.

Het familiebedrijf Acustica heeft een grote collectie van nieuwe en tweedehands piano’s en vleugels. Het is mogelijk om zowel digitale als akoestische instrumenten te bewonderen. Bij deze pianowinkel bent u dus aan het juiste adres.

Acustica levert naast Venlo ook aan omliggende dorpen en steden zoals: Lottum, Velden, Tegelen, Steyl, Baarlo, Maasbree, Panningen, Helden, Beringe, Grashoek, Nettetal, Kessel, Reuver, Beesel Staelen, Arcen, Horst, Meterik, Venray, Oirlo, Deurne, Helmond, Derp, Lierop, Schelm, Weert en Helmond. Komt u uit deze omgeving? Neem dan gerust contact met ons op!

Klik hier voor de collectie piano’s en vleugels

 

Waarom kiezen voor Acustica?

Acustica is een servicegericht familiebedrijf dat is opgericht in 1983 door Huub Dijkmans. Samen met zijn dochter Sanne en met meerdere ervaren pianotechnici hebben zij heel veel vakkennis in huis. Bij binnenkomst straalt de liefde voor het instrument er vanaf. Alle piano’s staan er gestemd en afgeregeld bij. Acustica onderscheidt zich vooral vanwege de top service en de klantvriendelijkheid die centraal staat. Heb je een probleem met jouw piano of vleugel? Dan zorgen de ervaren vakmensen dat het wordt opgelost!

 

Garanties

Een piano of vleugel kopen bij Acustica biedt meerdere voordelen. Zo biedt de pianowinkel 2 jaar een omruilgarantie van 2 jaar. Dat betekent dat het muziekinstrument 2 jaar zijn waarde behoudt bij inruil op een piano in een hogere prijsklasse. Op deze manier is het mogelijk om relatief goedkoop te beginnen met piano spelen en binnen 2 jaar, zonder waardeverlies, een betere piano aanschaffen. Koop een gebruikte piano altijd bij een erkende vakhandel die aangesloten is bij de NPMB. Het is erg belangrijk om op een goed afgeregeld en gestemde piano te beginnen.

 

Andere betaalmogelijkheden

Een piano of vleugel kopen is natuurlijk een flinke investering. Gelukkig biedt Acustica diverse mogelijkheden om toch een instrument te kunnen betalen. Elke piano kan je tegen 0% rente maandelijks aflossen (max. 60 termijnen). Kijk hier voor meer informatie ‘’Piano4all’’.

Ook huurkoop behoort tot de mogelijkheden. Een huurkoop-constructie is de ideale oplossing wanneer uw kinderen nog niet zeker weten of het piano spelen wel echt bij ze past. De huurkoop-constructie maakt het mogelijk om uw kinderen gedurende de periode van een jaar te laten ervaren hoe het piano spelen werkt. Het is al mogelijk om een piano te huren vanaf €300,- per jaar. Uiteindelijk zijn alle gemaakte huurkosten aftrekbaar van de aanschafprijs. Als het piano spelen na een jaar niet is aangeslagen, komen wij de piano gratis weer ophalen. Meer weten? Lees hier alle voorwaarden en bekijk de huur-prijsklasse.

 

Innovaties

In de pianobranche vinden er maar weinig innovaties plaats. Acustica vindt dat de branche mee moet gaan met de tijd.  Het is nu bijvoorbeeld mogelijk om op een akoestische paino geluidsloos te spelen. Dit betekent dus dat u op ieder moment van de dag piano kunt spelen, zonder de buren tot last te zijn. Dit systeem heet een silent systeem en kan in iedere moderne piano door de technici van Acustica worden ingebouwd. Bekijk ook ons uitgebreide artikel over de silent piano.

Acustica is ook gespecialiseerd in het inbouwen van een QRS-systeem. Dit systeem maakt het mogelijk om de piano zelf te laten spelen. Interesse? Bekijk het onderstaande filmpje of maak een afspraak om het systeem te komen beluisteren.

 

Piano kopen in Venlo?

Een pianowinkel vinden met een ruim aanbod en een goede service is nog niet zo eenvoudig. In Venlo en omgeving zijn maar weinig pianowinkels die een service een aanbod zoals Acustica hebben. Het kan daarom echt de moeite waard zijn om eens de auto of de trein in te stappen en om naar de showroom van Acustica te gaan.

Op slechts 30 minuten rijden zit Acustica in Breda gevestigd. Het is echt de moeite waard om eens te bekijken wat deze pianowinkel te bieden heeft. De Brabantse gastvrijheid is ruimschoots aanwezig. Pianolessen, pianoconcerten of een advies op maat over jouw eigen piano behoort ook tot de mogelijkheden.

Acustica levert de piano’s en vleugels niet alleen in Venlo, maar ook in omliggende steden en dorpen zoals Roermond, Sevenum, Venray, Horst, Lottum, Lomm, Hegelsom, Evertsoord, Baarloo, Grashoek, Kessel, America, Panningen, Reuver, Beesel, Tegelen, Swalmen, Maasbree, Helden, Egchel, Panningen, Beringe, Velden, Nettetal en Meterik.

Een piano kopen in Venlo? Bekijk dan de mogelijkheden bij Acustica!

 

Contact opnemen met Acustica?

Interesse om langs te komen? Of heeft u een vraag over een bepaald onderwerp? Contact opnemen is ook mogelijk via het onderstaande contactformulier.