August Forster | Wit | Occ.

August Forster piano

August Forster

August Forster | Wit | Occ.

Levertijd: In overleg. Binnen 0-5 werkdagen.

  • 1.06m hoog
  • Studiepiano
  • Tsjechisch

August Forster witAugust Forster kopen

Specificaties

Conditie

Tweedehands

Merk

August Forster

Levertijd

In overleg. Binnen 0-5 werkdagen.

Kleur

Wit-mat

Eigenschappen

1.06m hoog, Studiepiano, Tsjechisch

Deze witte August Förster occasion is nog maar sinds kort in het bezit van Acustica Piano’s & Vleugels in Breda. Het is een prachtig wit geschilderd instrument. Met zijn lengte van 1.06m hoog, valt deze piano onder een studiepiano. Het is een uitstekend instrument om als beginner op te spelen. Probeer deze akoestische piano uit in onze showroom of laat 1 van onze verkoopmedewerkers de piano demonstreren. Hieronder leest u meer over het merk August Forster.

Over August Förster

De August Förster directie stelt: “Pianofabricage is zoveel mogelijk handwerk – “De Kunst van Vakmanschap”. Dat is ons erfgoed. Wij werken met enthousiasme en passie aan het bouwen van een uniek werk, dat onze medewerkers inspireert om steeds nieuwe hoogten te bereiken. Dat is de kracht en vitaliteit van ons bedrijf.”

Liefhebbers van piano’s & vleugels zijn wellicht bekend met de naam August Förster. Dit Duitse merk is opgericht door Friedrich August Förster. Friedrich begon zijn carrière in eerste instantie als meubelmaker. Hij kreeg interesse in muziek en ontdekte dat het repareren van instrumenten hem goed af ging. Uiteindelijk besloot Friedrich om zelf piano’s te gaan bouwen. hij slaagde erin om een succesvol bedrijf op te zetten en gaf het bedrijf uiteindelijk door aan zijn zoon. Pianofabrikant Förster is altijd een familiebedrijf gebleven.

Het is daarom ook zo dat Wolfgang Förster momenteel de eigenaar is van de fabriek. Samen met zijn dochter Annekatrin en 40 werknemers runnen ze het bedrijf. Er worden ongeveer 120 vleugels en 150 staande piano’s per jaar geproduceerd. Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij August Förster en dat is ook zeker te merken aan de hoogwaardige kwaliteitsinstrumenten van dit merk. De Duitse kwaliteit zorgt er gegarandeerd voor dat u veel plezier gaat beleven met dit instrument!

 

Garanties August Förster occasion

Garanties diapason occassionGesproken over garanties, deze piano wordt geleverd met 5 jaar garantie op het stemblok, 5 jaar garantie op het frame en 2 jaar omruilgarantie. Acustica Piano’s & Vleugels in Breda biedt bij de aanschaf van deze piano ook gratis transport aan.

Gratis transport is alleen wel van toepassing als er op de begane grond kan worden geplaatst. Ook leuk om te weten: bij de aanschaf van deze piano krijgt u 1x een gratis stembeurt. Zo blijft de piano de komende tijd in ieder geval in goede conditie! Samenvattend kunnen we wel stellen dat u bij de aanschaf van deze piano voldoende zekerheden krijgt!

 

Contact opnemen

Vragen over het merk August Förster of vragen over ons actuele aanbod? Bel 076- 560 2423 of stuur een mail naar info@acustica.nl. Het is overigens zeker de moeite waard om een bezoekje te brengen aan onze showroom aan de Korte Huifakkerstraat 2 te Breda. U kunt deze August Förster piano dan met eigen ogen komen bewonderen!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.