Gebr. Perzina | mod. 129

Gebr. Perzina tweedehandse piano kopen

Gebr. Perzina

Gebr. Perzina | mod. 129

Levertijd: In overleg. Binnen 0-5 werkdagen.

  • 1,29 hoog
  • Chique design
  • Heldere toon

 4.250,00

Gebr.Perzina piano kopen tweedehands

Specificaties

Kleur

Rosewood

Levertijd

In overleg. Binnen 0-5 werkdagen.

Conditie

Tweedehands

Eigenschappen

1,29 hoog, Chique design, Heldere toon

Merk

Gebr. Perzina

Gebr. Perzina 129 kopen?

De Gebr. Perzina 129 is een hele mooie occasion piano. De ervaren pianotechnici van Acustica hebben er alles aan gedaan om deze piano op technisch in perfecte conditie te brengen. De Gebr. Perzina 129 heeft een zachtaardige, maar toch heldere klank. De speelaard is zeer soepel en het is echt een aanrader om deze piano eens te komen bewonderen in onze moderne en grote showroom.

Met een hoogte van 129 cm is deze piano zeer geschikt voor een brede groep pianisten. Denk hierbij aan een beginner die zijn eerste stukken gaat oefenen of aan een professional die complexere stukken speelt. De piano is een prachtig instrument en de kast verkeert ook nog in zeer nette staat. Al met al is deze piano een mooie toevoeging aan uw interieur. De piano heeft een prachtige hoogglans zwarte laklaag en het bouwjaar is 2003. De prijs van deze piano is €4250,- incl btw, 5 jaar garantie op het stemblok, 5 jaar garantie op het frame, 2 jaar omruilgarantie, 1x gratis stembeurt en 1x transport op de begane grond.

 

Over Perzina

Tot 1994 werden de piano’s van Perzina gebouwd in Schwerin in Duitsland. In 1994 is ervoor gekozen om de fabriek naar Azië te verplaatsen. De fabriek in Azië produceert piano’s met dezelfde kwaliteitseisen als de oudere fabriek in Duitsland. De kwaliteitseisen zijn opgenomen in het ESQ kenmerk. Deze piano is gebouwd in 2004 en is dus afkomstig uit Azië, maar door het ESQ kenmerk bent u er zeker van dat de kwaliteit is gewaarborgd.

De piano’s van Perzina beschikken over een eigen mechaniek die met de modernste technieken wordt vervaardigd. Er wordt bij Perzina piano’s gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen en er wordt dus geen gebruik gemaakt van kunststof onderdelen. Deze piano heeft een aantal bijzondere eigenschappen.

 

Interesse in deze Perzina 129?

Interesse in deze Perzina 129? Of heb je een vraag over een bepaald onderwerp? Het is altijd mogelijk om contact met ons op te nemen via 076-5602423. Het is ook mogelijk om het onderstaande contactformulier in te vullen. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op!


  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.