Hermann Jacobi Michelangeli II

Hermann Jacobi Michelangeli zwart

Hermann Jacobi

Hermann Jacobi Michelangeli II

Levertijd: Uitverkocht

 • 1.87m lang
 • Duitse onderdelen
 • Hardware: messing
 • Renner mechaniek
 • Zwitserse licentie

 19.500,00

Uitverkocht

Hermann Jacobi Michelangeli zwartHermann Jacobi Michelangeli zwart

Specificaties

Conditie

Occasion

Merk

Hermann Jacobi

Model

Michaelangeli II Renner

Kleur

Hoogglans zwart

Levertijd

Uitverkocht

Eigenschappen

1.87m lang, Duitse onderdelen, Hardware: messing, Renner mechaniek, Zwitserse licentie

Hermann Jacobi michelangeli-renner II 190
Deze in 2014 nieuw ontwikkelde vleugel valt onder de nieuwe generatie vleugels van Hermann jacobi en is uitgerust met een Renner Mechaniek. De nieuwe Michelangeli II-211  is volgens professionele pianisten een geweldig instrument. Deze vleugel valt onder de categorie ‘professionele’ instrumenten. Wij nodigen u graag uit deze vleugel te komen uitproberen.

Hermann jacobi Michelangeli II-Renner 2.11
De Hermann Jacobi Michelangeli-II occasion is opgebouwd uit speciaal geselecteerde zeer hoogwaardige hoofdzakelijk Duitse componenten. Het Duitse design van het meubel is vergeleken met de Liszt I vleugel ranker en minder zwaar uitgevoerd. Hermann jacobi instrumenten zijn ISO9001 en ISO9014 gecertificeerd (max. Milieu-vriendelijk geproduceerd).

Doelstelling:
Een piano of vleugel heeft pas bestaansrecht en is pas echt waardevol als het instrument door karakter en emotie als onderscheidend wordt ervaren.
Het creëren van een instrument waarvan de toon je raakt vereist creativiteit, een innovatieve en milieuvriendelijke productie en bovenal jarenlange ervaring in het bouwen van piano’s en vleugels.
Pianorama Switserland LTD heeft om die reden bewust haar krachten gebundeld en deelt haar kennis met diverse gerenommeerde internationale pianobedrijven.
Acustica piano’s & vleugels uit Breda is vanaf het eerste uur volwaardig partner in de ontwikkeling en productie van deze bijzondere instrumenten.
De doelstelling van dit unieke samenwerkingsverband is om betaalbare, kwalitatief hoogstaande instrumenten te ontwikkelen met een mooie ronde, dynamische Europese toon. Tevens moeten Hermann jacobi instrumenten onder alle klimatologische omstandigheden goed op stemming blijven. Door de speciale all-climate constructie, het vacuüm gegoten frame, het geïmpregneerde stemblok en de Duitse besnaring en stempennen blijven Hermann Jacobi, piano’s & vleugels wereldwijd perfect op stemming.
Andere merken in ons assortiment die ook onder licentie van Pianorame Switserland LTD gebouwd worden zijn, Sabel, Römhildt-Weimar en Gebr. Neumeyer.
Voor meer informatie: Hermann Jacobi

Hermann Jacobi extra informatie
Deze vleugel is gebouwd onder licentie van Pianorama Switserland LTD. Vanaf 2003 zijn er wereldwijd al meer dan 15.000 Hermann Jacobi piano’s verkocht. Het ontwikkelteam waar ook Acustica BV deel van uit maakt krijgt internationale erkenning voor dit behaalde succes.
Door de meer dan concurrerende prijsstelling is een Hermann jacobi piano of vleugel makkelijker bereikbaar en betaalbaar dan menigeen denkt.

Hermann jacobi piano’s en vleugels zijn samengesteld uit speciaal geselecteerde materialen zoals;

 • Vacuüm getrokken metalen frame
 • Geïmpregneerd stemblok
 • Duitse stempennen
 • Duitse röslau snaren
 • Duitse Abel hamerkoppen
 • Massieve Duitse Strunz zangbodem
 • Akso Nobel lakken
 • Verkrijgbaar met renner-mechaniek
 • all-climate constructie

Al onze instrumenten worden gebouwd onder licentie van Pianorama-Zwitserland Ltd en zijn ISO-9001 en ISO-9014 gecertificeerd.
De productie van onze mooie piano’s  en vleugels voldoet aan de hoogste internationale productie en milieu normen.
Het ontwikkelteam waar ook Acustica BV deel van uit maakt krijgt internationale erkenning voor dit behaalde succes.

*Occasion-model