Kayserburg “UH121” | Renner Series

Korting €1500

Kayserburg

Kayserburg “UH121” | Renner Series

Levertijd: In overleg. Binnen 0-5 werkdagen.

  • 1.21m hoog
  • Chique design
  • Renner® - Hamers

 6.950,00  5.450,00

Specificaties

Conditie

Nieuw

Merk

Kayserburg

Model

UH 121

Serie

Renner Series

Kleur

Hoogglans zwart

Levertijd

In overleg. Binnen 0-5 werkdagen.

Eigenschappen

1.21m hoog, Chique design, Renner® – Hamers

Kayserburg Piano


Kayserburg UH121A

Een echt schitterende topklasse piano, met een hoogte van 121cm. Een design van Lothar Thomma voor Kayserburg. De toon is werkelijk subliem met diepe, warme bassen en een bijzonder heldere discant. Kenmerkend voor de veeleisende pianospeler. Het bovenraam (3-vlaks) geeft een bijzonder chique uitstraling. De piano heeft ook het 1e klas Roslau staaldraad (Duitsland) en Renner hamerkoppen (Duitsland). Betere kwaliteit is niet te krijgen op de huidige pianomarkt. Een aanschaf voor een levenslang speelplezier!


Renner Series

De hamerkoppen in dit model zijn volledig gemaakt door het Duitse bedrijf: Renner. Renner is een begrip in de pianowereld. De hamerkoppen en mechaniek van Renner zijn bovendien van topkwaliteit die nergens anders te vinden is. Renner bouwt mechanieken en levert hamerkoppen aan de grootste pianomerken, o.a. Steinway & Sons.

De piano is voorzien van een slowclose systeem. Door middel van dit systeem valt de klep van de piano in een geleidelijk, vloeiende beweging naar beneden. Ofwel, de klep kan dus niet meer dicht neer vallen. Ook optisch gezien geeft dit een mooi effect.

De piano is verder volledig uitgevoerd met messing hardware en heeft 3 pedalen. Het middelste pedaal is het moderater-pedaal. Bij het gebruik van dit pedaal komt er een strook vilt tussen de snaar en de hamers. Hierdoor krijgt de piano een dempend geluid. Ideaal voor in de avond, of bij het studeren van een nieuw muziekstuk. Weliswaar geeft het niet hetzelfde effect als een silent systeem. Bij het Silent systeem is de piano volledig geluidloos.

Prijs is inclusief:


Kayserburg piano’s

De Kayserburg piano’s zijn voorzien hoge kwaliteit en gebouwd door Pearl River. Tegenwoordig heeft Pearl River de grootste fabriek in de wereld. Ter illustratie, de fabriek bouwt 150.000 piano’s/vleugels per jaar. Dit is een enorm groot aantal! Evenals de eigen merken, bouwen ze ook voor andere Duitse pianomerken. Pearl River krijgt grote waardering in de pianowereld. Onlangs hebben zij ook het Duitse merk Schimmel overgenomen.

Meer lezen over Kayserburg?