Petrof piano kopen

Petrof

Petrof occ.

  • Midden-eiken
  • Tweedehands
  • Warme klanken

Petrof pianoPetrof pianosPetrofPetrof frame

Specificaties

Conditie

Tweedehands

Merk

Petrof

Kleur

Midden eiken

Eigenschappen

Midden-eiken, Tweedehands, Warme klanken

Deze Petrof occasion is sinds kort in de showroom van Acustica te bewonderen.

Merk: Petrof
Conditie: tweedehands
Serienummer: 166990
Bouwjaar: 1972
Afmetingen: 1,13m hoog, 55cm diep en 1,43m breed.
Kleur: Eiken
Land van Herkomst: Tsjechië

 

Meer weten over het merk Petrof?

Antonin Petrof heeft in 1864 het merk Petrof opgericht. In de beginjaren hield Petrof zich vooral bezig met het bouwen van Harmoniums. Na verloop van tijd kreeg Antonin ook interesse in het bouwen van piano’s. Zijn oom Jan Heintzmann had hem geleerd hoe piano’s op een degelijke wijze konden worden geproduceerd. In 1883 begon Petrof dan ook met het bouwen van piano’s. Petrof maakte vanaf het jaar 1900 een gigantische groeispurt. De naamsbekendheid nam snel toe en dit was vooral te danken aan de degelijke kwaliteit. De Tweede Wereldoorlog heeft de groei helaas wel hard geraakt en de productie kwam vrijwel volledig stil te liggen. Na de Tweede Wereldoorlog werd de productie weer hervat en in 1963 werd onder leiding van Vladimir Petrof de 100.000e  Petrof piano geproduceerd.

De Russische bezetting van Tsjecho-Slowakije had veel gevolgen voor de familie Petrof. De fabriek werd namelijk genationaliseerd. Pas na de val van de muur in 1989 kwam de Petrof fabriek weer in het bezit van de familie Petrof. Petrof piano’s worden tot op de dag van vandaag nog geproduceerd en over de gehele wereld verkocht.

 

Garanties en services

Petrof piano kopen? Bij aanschaf van deze Petrof piano krijgt u meerdere garanties: waaronder 5 jaar garantie op het stemblok, 5 jaar garantie op het frame en 2 jaar omruilgarantie. Naast deze diverse garanties biedt Acustica ook diverse services. Denk hierbij bijvoorbeeld aan 1x een gratis stembeurt en 1x een gratis transport (mits de piano op de begane grond kan worden geplaatst).

Petrof occasion piano kopen

 

 

 

 

 

 

 

Contact opnemen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.