Roland “LX17” | LX Piano’s

Korting €400
Roland LX17

Roland

Roland “LX17” | LX Piano’s

Levertijd: Bellen voor levertijd

  • 8 luidsprekers
  • Topkwaliteit
  • Ultieme pianobeleving

 4.999,00  4.599,00

LX17 Roland PianosRoland LX17 slow closeRoland LX17 tabletRoland klavier LX17Roland LX17

Specificaties

Conditie

Nieuw

Merk

Roland

Model

LX17

Kleur

Hoogglans zwart

Levertijd

Bellen voor levertijd

Eigenschappen

8 luidsprekers, Topkwaliteit, Ultieme pianobeleving

Roland “LX17”

Sinds 1972 is Roland bezig met het ontwerpen van de ultieme pianobeleving. De nieuwe LX-piano’s zijn de boeiendste tot dusver. Een luxueuze digitale piano maar dan voor de echte kenner. Het LX17 heeft de verschijning van een akoestische piano, maar ook de rijke klank. Ook heeft het natuurlijk een hele reek voordelen die op de akoestische piano ondenkbaar zijn. De LX17 is uitgevoerd met de nieuwste versie van de SuperNATURAL piano-technologie. Het klavier is gemaakt van hout en geeft een optimaal speelgevoel. Via een Bluetooth® verbinding is het mogelijk om de piano te koppelen aan je smartphone of tablet. De piano heeft 8 luidsprekers gekoppeld aan een krachtig versterkings-systeem. Compact, maar zeker een blikvanger in de woonkamer.

Speelt als een akoestische vleugel

De toetsen voelen niet alleen heel prettig aan, maar ook de beweging is subliem. Elke toets heeft een stabilisatiepin, die zorgt ervoor dat de toets en precies verloopt. Er is geen zijdelingse beweging voelbaar en geeft ook geen storende bijgeluiden. De klank en het klavier werken harmonieus samen voor de ultieme pianobeleving. Zo is bijvoorbeeld het detectiesysteem van de toetsen is zeer nauwkeurig afgesteld. Ten slotte hebben de toetsen ook de look & feel van echt ebbenhout en ivoor.

Maak verbinding met je smartphone of tablet via Bluetooth-technologie

Tegenwoordig leren mensen vaak piano spelen in combinatie met een smartphone of tablet. De LX-17 is compatibel met iOS/Androids apps en lesvideo’s van Roland. Als de LX17 is verbonden, dan wordt de audio naar de luidsprekers van de piano gestuurd, of naar een hoofdtelefoon. Je kunt dan meespelen met muziek of lessen volgens van bekende pianisten. Ook is er de mogelijkheid om bladmuziek te downloaden. Bijvoorbeeld de app PiaScore heeft meer dan 70.000 klassieke partituren. De pagina’s van de partituren op het scherm van je iPad/iPhone kan je omdraaien door een pianopedaal in te drukken.

Specificaties

  • Met de nieuwste SuperNATURAL Piano Modelling-technologie, dit geeft een veel rijkere, dynamische pianoklank
  • Acoustic Projection-systeem. Oftewel, 8 luidsprekers die gekoppeld zijn voor een dieper en rijker geluidsveld. Dit alles om een akoestische piano zo goed mogelijk te reconstrueren.
  • Headphones 3D Ambience-technologie. Dit geeft een natuurlijk en realistisch geluid in de hoofdtelefoon.
  • Een PHA-50 klavier, reconstrueert het speelgevoel van een vleugel. (Progressive Hammer Action met drukpunt)
  • Een ruime selectie van niet-pianoklanken, zoals strijkers, koperblazers, orgels en vele andere
  • 25 registratiegeheugens. Dit geeft de mogelijkheid om je favoriete sound setups op te slaan.
  • Bluetooth-technologie; maak verbinding met je smartphone of tablet.