Samick SG-155 silent vleugel

Samick Vleugel

Samick

Samick SG-155 silent vleugel

Levertijd: In overleg. Binnen 0-5 werkdagen.

  • Baby vleugel
  • Silent vleugel
  • Volle heldere toon

 8.250,00

Specificaties

Conditie

Tweedehands

Merk

Samick

Model

SG-155

Levertijd

In overleg. Binnen 0-5 werkdagen.

Kleur

Hoogglans zwart

Eigenschappen

Silent vleugel, Volle heldere toon, Baby vleugel

Samick SG-155 | silent vleugel | tweedehands instrument.

In onze showroom staat een leuke baby vleugel incl. silent systeem te koop. Het merk is Samick (Zuid Koreaans) en het model SG-155. Lengte van de vleugel is 1.55m lang en ongeveer 1.50m breed. De piano bezit 3 pedalen, een werkend silent systeem en heeft een prachtige hoogglans zwarte lak. Deze lak is door onze technici volledig gepolijst en alle krasjes zijn er zo veel mogelijk uitgehaald. De vleugel ziet er zo goed als nieuw uit. Uiteraard is ook het technische gedeelte van de akoestische vleugel onder handen genomen. Deze is weer terug gebracht in top conditie. Op de vleugel zit 5 jaar garantie op het frame en 5 jaar garantie op het stemblok. Dit zijn belangrijke onderdelen voor de constructie van de vleugel.

Silent systeem

Wat is een silent systeem? Hiermee kunt u met een hoofdtelefoon geluidloos spelen. Dus wilt u midden in de nacht of ‘s ochtends heel vroeg pianospelen? Dan schakelt u de akoestische vleugel uit en speelt u geluidloos piano. U hoort een prachtige sample door de hoofdtelefoon.

Geschiedenis Samick:

Samick is opgericht in 1958 in Zuid-Korea. Het is ‘s werelds grootste fabrikant van muziekinstrumenten. Ze produceren niet alleen piano’s, maar o.a. ook gitaren. Daarnaast zijn ze ook een joint Venture aangegaan met Bechstein van 2003-2009. In 2008 kocht Samick het merk Seiler.

Prijs is inclusief:

 

 

Gebouwd in Zuid Korea

helder een vol van klank

€ 8.250