Wendl & Lung piano HL-122

Wendl Lung Piano

Wendl & Lung

Wendl & Lung piano HL-122

Levertijd: Uitverkocht

  • 1.22m hoog
  • Hailun Fabriek
  • Warme klanken

 2.950,00

Uitverkocht

Wendl & Lung TweedehandsWendl & Lung PianoWendl & Lung

Specificaties

Merk

Wendl & Lung

Model

HL-122

Kleur

Hoogglans zwart

Levertijd

Uitverkocht

Conditie

Tweedehands

Eigenschappen

1.22m hoog, Hailun Fabriek, Warme klanken

Wendl & Lung piano

De Wendl & Lung piano is een pianomerk dat geproduceerd wordt door Hailun Musical Instruments in Ningbo, China. Het begon allemaal in 1910 toen Stefan Lung en Johann Wendl een samenwerking aangingen in Wenen. In 1930 richtten ze zich ook op restauratie van piano’s. De achterkleinzoon van Stefan nam in 1994 heb bedrijf over. Hij werd technisch adviseur van verschillende pianofabrikanten in China. In 2003 werden de Wendl & Lung piano’s geproduceerd in Ningbo. Naarmate de jaren vorderde breidde het assortiment in piano’s & vleugels steeds verder uit.

Momenteel distribueert Wendl & Lung de piano’s via een netwerk van dealers, voornamelijk in Europa en Azië. Ze worden gebouwd in de Hailun fabriek. Zij produceren ook nog andere merken piano’s. Dit kan soms verwarring veroorzaken, omdat veel mensen denken dat het dezelfde piano’s zijn. Echter is dat niet juist. Er zijn technische variaties tussen de merken. Voornamelijk door de keuze van materialen en andere componenten.

De combinatie van Chinese productie met een Europese merknaam is zeer gebruikelijk in de pianowereld. Het verschil bij het Wendl& Lung merk is dat zij echt een partnerschap hebben tussen een Europees bedrijf en een Chinese fabriek.

De piano in onze showroom ziet eruit als nieuw. Het mechaniek en de buitenkant stralen nog. Op het instrument geven wij 5 jaar garantie op het stemblok en het frame. Het inbouwen van een silent systeem behoort ook tot de mogelijkheden. U kunt bij ons kiezen tussen Genio Essence en Genio Premium. De verschillen leggen wij graag uit in onze showroom te Breda.

Wilt u liever huren of tegen 0% afbetalen? Uiteraard is dat bij Acustica ook mogelijk. Bekijk het kopje ‘piano huren’ of laat u vrijblijvend adviseren in onze showroom.

Specificaties:

Merk: Wendl & Lung
Model: HL-122
Conditie: tweedehands piano
Afwerking: hoogglans zwart
Serienummer: 11059
Afmetingen: 1.22m hoog & 1.52m breed
Fabriek: Hailun

Garanties op Wendl & Lung piano