Yamaha U1 | ”100% renovated”

Yamaha-U1-piano

Yamaha

Yamaha U1 | ”100% renovated”

Levertijd: In overleg. Binnen 0-5 werkdagen.

  • 1.21m hoog
  • Fijne speelaard
  • Gerenoveerd

 4.395,00

Specificaties

Model

U1

Kleur

Hoogglans zwart

Levertijd

In overleg. Binnen 0-5 werkdagen.

Eigenschappen

1.21m hoog, Fijne speelaard, Gerenoveerd

Conditie

Tweedehands

Merk

Yamaha

Deze Yamaha U1 piano met serienummer 2153447 kost €4395,-. Deze piano is volledig gereviseerd door de technici van Acustica. Een nieuwe laklaag en een nieuw mechaniek zorgen ervoor dat deze piano weer talloze jaren zeer intensief kan worden gebruikt. De piano is 121 cm hoog en heeft een zeer sprankelende en heldere klant. Het fijne van deze piano is dat de piano is gebouwd uit zeer kwalitatief materiaal. De Yamaha U1 is echt de moeite waard om te bekijken. Interesse? Bezoek onze showroom aan de Korte Huifakkerstaat 2 te Breda.

De Yamaha U1 is zo populair, omdat de piano over een zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding beschikt. Deze piano kost €4395 en daar krijgt u een zeer degelijk instrument voor terug. De zwarte hoogglans laklaag is zeer professioneel aangebracht en niet alleen de laklaag, maar ook het design van de piano zijn een genot voor het oog. De Yamaha U1 zit technisch uitstekend in elkaar. De lichte speelaard van het mechaniek en het heldere en dynamische geluid van de piano zorgen ervoor dat deze piano vooral onder Jazz-pianisten erg goed scoort.

*Lichte verkleuring in de lak

Optioneel: Silent systeem inbouwen

De Yamaha U1 piano kan makkelijk worden uitgebreid met een Silent Systeem. Het systeem kan in vrijwel elke akoestische piano (vanaf 115 cm) worden ingebouwd. Het silent systeem maakt het mogelijk om overal en op elk moment van de dag te spelen. Je huisgenoten kunnen gewoon tv kijken, kinderen kunnen gewoon door blijven slapen en je buren klagen niet meer, ideaal!

Het silent systeem maakt het ook mogelijk op muziek op te nemen, effecten toe te voegen en de aanslaggevoeligheid aan te passen. Tevens is het mogelijk om een metronoom aan te zetten of quatre-mains te spelen in combinatie met de 2e hoofdtelefoonuitgang. Aan de voorkant van de module zit ook een midi- en USB uitgang. De midi uitgang is bedoelt om de silent piano te koppelen aan je laptop of computer. Via een muziekprogramma kun je rechtstreeks jouw muzikale ideeën direct weergeven. De USB-uitgang is bedoelt voor een USB-stick. Een silent systeem laten inbouwen kost €1.500, maar het is een uitstekende (waardeverhogende) toevoeging voor elk instrument!

 

Onderhoud

Het is ook goed om te weten dat het belangrijk is om het instrument 2x per jaar te laten stemmen door een erkende pianostemmer (aangesloten bij de VvPN Vereniging voor Pianotechnici Nederland). Naast het stemmen van de instrumenten is het verstandig om 1 keer in de 10 jaar een kleine of grote onderhoudsbeurt uit te laten voeren. De piano wordt helemaal nagekeken, schoongemaakt, hamers worden geschuurd en geïntoneerd, het mechaniek wordt afgeregeld, viltjes worden vervangen waar nodig etc.

 

Hoe zit het met de prijs?

De prijsopbouw van deze piano bevat ook:
  • 10 jaar garantie op het stemblok
  • 10 jaar garantie op het frame
  • 2 jaar omruilgarantie
  • 1x gratis stembeurt
  • 1x transport begane grond

 

Contact opnemen met Acustica?

Bij Acustica Piano’s & Vleugels in Breda koop je deze gebruikte piano tegen een zeer scherpe prijs. Wij bieden op dit product dan ook de laagste prijsgarantie. Zie je een andere gebruikte U1 met een vergelijkbare technische conditie, tegen een lagere prijs? Wij betalen het verschil. Let op: huren of afbetalen is bij deze deal niet mogelijk!

Interesse in deze Yamaha U1? Het is altijd mogelijk om contact met ons op te nemen via 076-5602423. Het is ook mogelijk om het onderstaande contactformulier in te vullen. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op!


  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.