Yamaha U1 | ”100% renovated”

U1-Yamaha

Yamaha

Yamaha U1 | ”100% renovated”

Levertijd: In overleg. Binnen 0-5 werkdagen.

  • 1.21m hoog
  • Beste koop!
  • Gerenoveerd

 4.950,00

Specificaties

Conditie

Tweedehands

Merk

Yamaha

Model

U1

Kleur

Hoogglans zwart

Levertijd

In overleg. Binnen 0-5 werkdagen.

Eigenschappen

1.21m hoog, Beste koop!, Gerenoveerd

Yamaha U1 | 100% renovated

Opzoek naar een goede degelijke tweedehands piano? Waarschijnlijk past dan het merk Yamaha perfect bij jou. Yamaha is opgericht in 1887 en bouwt zeer hoogstaande kwalitatief goede piano’s. Muziekscholen of professionele pianisten hebben vaak een Yamaha piano staan. Ook voor de beginnende pianist is het een uitstekende keuze.
Deze Yamaha U1, met serienummer: 1921863 is niet zomaar een Yamaha U1. Onze Yamaha piano’s hebben een gloednieuwe laklaag gekregen. De binnenkant is grondig aangepakt. De zangbodem is opnieuw gelakt, de snaren zijn gereinigd, het mechaniek is gerenoveerd en de moderator heeft nieuw vilt gekregen. Het is een plaatje om te zien. Wist je dat de nieuwprijs van een Yamaha U1 rond de € 11.200,- ligt?
Mocht u de piano vrijblijvend willen uitproberen, dan bent u altijd van harte welkom in onze showroom.

Afmetingen piano:

Hoogte: 121cm
Breedte: 150cm
Diepte: 60cm
* lichte verkleuring in de lak

Silent piano?

Een akoestische piano maakt geluid, een prachtig geluid. Maar soms is het voor de buren of huisgenoten een beetje storend. Zij willen graag ongestoord TV kijken of de krant lezen. Gelukkig is de technologie van tegenwoordig zover dat er een silent systeem in de piano gebouwd kan worden. Een silent systeem? Ja, je kunt met hoofdtelefoon spelen, zonder iemand tot last te zijn. De hamer slaat op 3mm na de snaar niet meer aan, waardoor je geen geluid meer maakt. Het geluid komt door de hoofdtelefoon binnen. Het mechaniek (de functie van de piano) vervalt niet. Je ziet alle hamers nog bewegen (en dat voel je ook in de speelaard). Dat wordt als zeer prettig ervaren. Acustica beschikt over een professionele werkplaats waar wij het systeem inbouwen.
Silent piano uitproberen? Dat kan. Wij hebben altijd een demo silent systeem staan. Je bent van harte welkom.

De prijs is inclusief:

 

Contact opnemen met Acustica?

Heb je interesse om deze piano te kopen? Het is altijd mogelijk om contact met ons op te nemen via 076-5602423. Het is ook mogelijk om het onderstaande contactformulier in te vullen. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op!