Vleugel kopen?

Op zoek naar een mooie vleugel?

Een vleugel kopen doet u meestal maar een keer in uw leven. Het oriëntatieproces wat vooraf gaat aan het kopen van een vleugel is voor een pianoliefhebber een hele leuke en bovenal interessante bezigheid. Bij het kopen van een vleugel zult u ervaren dat iedere vleugel een eigen ziel en een eigen karakter heeft. Dit maakt het kopen van een vleugel tot een persoonlijk proces. Acustica heeft nieuwe vleugels van de grote merken Pearl River, Kayserburg, Hermann Jacobi, Romhildt-Weimar etc. Ook hebben wij tweedehands vleugels van de merken Yamaha, Schimmel, Ibach, Grotian Steinweg etc.

Het bespelen van een vleugel die perfect bij u past zult u als extra inspirerend ervaren. Het kopen van een vleugel is voor veel van onze klanten een lang gekoesterde droom. Na het plaatsen van de vleugel zijn opmerkingen zoals; ‘Geweldig die vleugel’, daar geniet ik iedere dag van’ of ‘piano spelen, ik zou geen dag meer zonder kunnen’, of ‘mijn eigen vleugel, wat een fantastisch bezit’ aan de orde van de dag.

 

Waarom een vleugel kopen bij Acustica in Breda ?

Acustica, sinds 1983 erkend lid van de Nederlandse pianobond, kan u vakkundig adviseren bij het kopen van de juiste vleugel. Acustica heeft een ruime collectie gebruikte vleugels en nieuwe vleugels. Tevens is Acustica piano’s & vleugels gespecialiseerd in gerestaureerde vleugels van uitsluitend topmerken zoals, Ibach, C. Bechstein, Grotrian Steinweg, Schimmel ect.

Deze perfect bespeelbare gerestaureerde vleugels zijn zonder twijfel unieke collector-items en uitsluitend bij Acustica piano’s & vleugels verkrijgbaar. De schitterende art-deco en jugendstil meubelstijl van de vleugels zullen een sieraad binnen uw interieur zijn.

Acustica, een familiebedrijf met beleving, gevoel en passie voor piano’s en vleugels.

Bekijk ons vleugel aanbod

Kayserburg GP188A