Vleugel verkopen

Vleugel verkopen?

Vleugel inkoopHeeft u een vleugel waar u vanaf wilt en die u wilt gaan verkopen? We weten hoe moeilijk het kan zijn om een geschikte koper te vinden voor uw gebruikte instrument. Acustica helpt u daarom graag op weg bij het verkopen van uw vleugel!

Bel 076- 560 2423 en vraag naar de afdeling inkoop. De afdeling inkoop zal beoordelen of het voor beide partijen de moeite waard is om een consignatie te starten.

Vleugel verkopen? Neem contact met ons op!

 

Wat is consignatie?

Bij Acustica is het mogelijk om uw vleugel in consignatie te brengen. Dit werkt als volgt: we transporteren uw vleugel naar de showroom van Acustica. Onze technici brengen uw instrument weer in topconditie. De adviseurs van Acustica zullen er vervolgens alles aan doen om uw vleugel binnen afzienbare tijd te verkopen. Als het instrument is verkocht ontvangt u uw deel van het geld.

Het grootste voordeel van consignatie is dat u geen omkijken heeft naar het hele verkoopproces. Acustica handelt het hele proces af en onze klanten geven vaak aan dat dit toch wel voor heel veel rust zorgt. Het is wel belangrijk om te begrijpen dat we natuurlijk niet weten wanneer de vleugel wordt verkocht. Uw vleugel is misschien al binnen een paar dagen verkocht, maar het kan ook voorkomen dat er enkele maanden voorbij gaan voordat het instrument een nieuwe eigenaar heeft. Geduld wordt gelukkig uiteindelijk wel beloond!

Acustica heeft altijd wel wat modellen in consignatie staan en het leuke hiervan is dat ons assortiment hierdoor ook gevarieerd en interessant blijft voor onze klanten. Een echt win, win situatie dus!

 

Ervaringen van klanten

Klanten geven aan erg tevreden te zijn over de mogelijkheden van consignatie. Doordat er geen omkijken is naar het reviseren en het in de markt zetten van de vleugel worden er veel uitdagingen voorkomen. Als particulier is het namelijk vaak erg moeilijk om geïnteresseerden te vinden in een oude en gebruikte vleugel. Het netwerk van Acustica maakt het gelukkig erg goed mogelijk om binnen een redelijke korte periode toch nog van het instrument af te komen.

Een goed voorbeeld van een tevreden klant is Bas. Bas (47 jaar oud en komt uit Breda) gaf aan dat hij erg veel moeite had met het vinden van de juiste koper voor zijn Kayserburg vleugel. Marktplaats leverde niks op en ook via zijn eigen vriendenkring was er geen geïnteresseerde te vinden voor het instrument. Acustica had de oplossing door de vleugel in consignatie te nemen. Door onderhoud te plegen en door de vleugel ook via de website aan te bieden is het gelukt om toch de juiste koper te vinden. Al binnen 3 weken was er een nieuwe eigenaar voor de Kayserburg vleugel gevonden.

 

Vraag naar de mogelijkheden

Wilt u van uw vleugel af? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden! Het team van Acustica helpt u graag met het verkopen van uw instrument! Wil je graag een stemafspraak inplannen? Of heb je een vraag over een bepaald onderwerp? Het is altijd mogelijk om contact met ons op te nemen via 076-5602423. Het is ook mogelijk om het onderstaande contactformulier in te vullen. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op!