Elke donderdag koopavond van 13.30uur tot 21.00uur

Zelfspelende piano QRS kopen

Waarom Acustica?

 • 1000 m2 showroom
 • 100% omruilgarantie
 • 10 jaar garantie
 • 0% gespreid betalen
 • Tweedehands Yamaha piano’s
 • Gratis voor de deur parkeren
 • Aangesloten bij de NPMB
 • Aangesloten bij de VvPN
 • Erkend leerbedrijf
 • Veilig online betalen iDeal
 • Brabantse gastvrijheid

Veilig betalen

Zelfspelende piano kopen?

Eén van de nieuwste technieken in de pianowereld is het QRS-systeem. Dit systeem maakt het mogelijk om van een gewone piano een zelfspelende piano te maken. Als je een zelfspelende piano ziet weet je niet wat je overkomt. Het is heel bijzonder om te zien hoe het instrument de toetsen ‘uit zichzelf weet te laten bewegen’.

Een zelfspelende piano is in staat om hele mooie muziek te creëren, terwijl je zelf met iets heel anders bezig bent, zoals bijvoorbeeld koken of lezen. Net zoals bij een zelfspelende vleugel, is het ook bij een zelfspelende piano mogelijk om het QRS-systeem door de technici van Acustica te laten installeren.

Koop een nieuwe piano of tweedehands piano en vraag bij onze deskundigen naar de mogelijkheden en de kosten om het QRS-systeem te installeren, zodat jij ook van deze geweldige techniek kan gaan genieten!

Wat kost een QRS-systeem?

Standaard QRS pianomation III: € 6.950,-
Prijs inbouw: Op aanvraag
Overige producten: Op aanvraag

 

Meer weten? Neem contact met ons op!

Hoe werkt een zelfspelende piano?

Een zelfspelende piano kan alleen maar werken als het QRS-systeem op de juiste manier is geïnstalleerd. Zorg er daarom altijd voor dat je dit door een pianowinkel laat installeren die is aangesloten bij een erkende vakhandel. Acustica Piano’s en Vleugels is al sinds 1983 actief in de pianowereld en beschikt ook al meerdere jaren over de juiste certificeringen.

Als het systeem eenmaal is geïnstalleerd, is het erg eenvoudig om de zelfspelende piano te bedienen. Via de telefoon, tablet of pc kan er toegang worden gekregen tot een bibliotheek met ruim 10.000 verschillende nummers. De bibliotheek bevat heel veel bekende, maar ook minder bekende nummers die verschillende sferen in huis kunnen brengen.

Kies het nummer dat je wil en druk op de knop ‘spelen’. Je piano zal het nummer nu volledig uit zichzelf gaan spelen. Doordat alle nummers door ervaren pianospelers zijn ingespeeld, zal je merken dat de kwaliteit van de muziek op een hoog niveau ligt. Een zelfspelende piano is erg functioneel, maar is daarnaast ook zeer leerzaam. Bekijk hoe de piano bepaalde stukken speelt en je zult merken dat je hierdoor ook gemotiveerd raakt om zelf mooie stukken te spelen. Het is goed om te weten dat je altijd nog zelf piano kunt spelen, ookal is het QRS-systeem geïnstalleerd. Bekijk ook de onderstaande video om meer te weten te komen over de mogelijkheden van het QRS-systeem.

Meer weten?

Meer weten over de mogelijkheden van een zelfspelende piano? Neem contact met ons op via het onderstaande contactformulier of bel ons op: 076-560 2423

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.