Elke donderdag koopavond van 13.30uur tot 21.00uur

Zelfspelende vleugel kopen

Waarom Acustica?

 • 1000 m2 showroom
 • 100% omruilgarantie
 • 10 jaar garantie
 • 0% gespreid betalen
 • Tweedehands Yamaha piano’s
 • Gratis voor de deur parkeren
 • Aangesloten bij de NPMB
 • Aangesloten bij de VvPN
 • Erkend leerbedrijf
 • Veilig online betalen iDeal
 • Brabantse gastvrijheid

Veilig betalen

Zelfspelende vleugel kopen?

Ooit een zelfspelende vleugel gezien? Dit is een instrument waarbij de toetsen ‘uit zichzelf bewegen’ en waarbij je dus op een hele leuke manier kunt genieten van het originele akoestische geluid van de vleugel. Natuurlijk spelen de toetsen niet volledig uit zichzelf. Er wordt gebruik gemaakt van het QRS-systeem. Dit is een absoluut technisch hoogstandje en veel pianoliefhebbers zijn niet op de hoogte van deze bijzondere mogelijkheid.

Acustica Piano’s en Vleugels in Breda is gespecialiseerd in het inbouwen van het QRS-systeem in een piano of vleugel. Heb je al een piano of vleugel? Geen probleem! Onze ervaren technici zetten het systeem graag voor je in elkaar. Als het systeem eenmaal is geïnstalleerd kun je eenvoudig gebruik maken van de mogelijkheden van de zelfspelende vleugel. Creëer altijd de juiste sfeer en geniet van de mooie muziek van je eigen vleugel. Als je nog geen vleugel hebt, is het bij Acustica mogelijk om een vleugel te kopen en het QRS-systeem kan gelijk in de betreffende vleugel worden ingebouwd. Bij Acustica heb je de keuze uit verschillende merken vleugels, denk aan Pearl River, Bechstein, Hermann Jacobi, Kawai, Steinway & Sons, Yamaha of bijvoorbeeld Romhildt-Weimar. De verkoopadviseurs van Acustica helpen je graag op weg bij het kiezen van het juiste instrument dan bij al je wensen past.

Meer weten? Neem contact met ons op!

Wat kost een QRS-systeem?

Standaard QRS pianomation III: € 6.950,-
Prijs inbouw: Op aanvraag
Overige producten: Op aanvraag

 Hoe werkt een zelfspelende vleugel?

Als het QRS-systeem eenmaal door Acustica is geïnstalleerd, is het vrij eenvoudig om de zelfspelende vleugel te bedienen. Onder de zelfspelende vleugel is een ‘wireless’ apparaat bevestigd. Hiermee kun je verbinding maken met een mobiele telefoon, tablet of computer. Via een account op je mobiel, tablet of computer is het vervolgens heel makkelijk mogelijk om muziek af te laten spelen. Maak gebruik van de uitgebreide bibliotheek met ruim 10.000 verschillende nummers. Selecteer het nummer, druk op start en de vleugel begint ‘live’ voor je te spelen. 

Het leuke van de bibliotheek is dat de muziek is ingespeeld door de beste pianospelers ter wereld. De nummers uit de bibliotheek zijn ontzettend gevarieerd en het is voor de meeste pianospelers niet mogelijk om deze muziek te evenaren. De zelfspelende vleugel zal je hoe dan ook zeker niet gaan teleurstellen. Meer weten? Bekijk dan ook de onderstaande video!

Is het nog mogelijk om zelf te spelen?

Na de installatie van het QRS-systeem is het uiteraard nog mogelijk om zelf te spelen. Het QRS-systeem heeft geen enkele invloed op de bespeelbaarheid of het klankkarakter van je instrument. Het QRS-systeem is dus een leuke toevoeging op de mogelijkheden van je vleugel.

Aantal foto’s van het inbouw proces

Meer weten?

Meer weten over de de zelfspelende vleugel? Kom eens langs bij onze showroom op de Korte Huifakkerstraat 2 in Breda. Het is ook mogelijk om te bellen naar 076-5602423. Vragen of opmerkingen? Het is ook mogelijk om dit te doen via het onderstaande contactformulier.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Piano's vleugels kopen Breda