Elke donderdag koopavond van 13.30uur tot 21.00uur

Garantie & Omruilgarantie

Waarom Acustica?

 • 1000 m2 showroom
 • 100% omruilgarantie
 • 10 jaar garantie
 • 0% gespreid betalen
 • Tweedehands Yamaha piano’s
 • Gratis voor de deur parkeren
 • Aangesloten bij de NPMB
 • Aangesloten bij de VvPN
 • Erkend leerbedrijf
 • Veilig online betalen iDeal
 • Brabantse gastvrijheid

Veilig betalen

Garantie op piano’s en vleugels?

Garantie

De aankoop van een piano of vleugel is een spannend moment. Als je eenmaal het instrument hebt gevonden dat bij al je wensen past is het van belang om te controleren of de piano of vleugel wel van goede kwaliteit is. Het probleem hierbij is dat een piano of vleugel uit meerdere onderdelen bestaat en het is helaas niet voor iedereen weggelegd om te controleren of alle onderdelen zich nog wel in goede staat bevinden.

Koop een piano of vleugel daarom altijd bij een erkende vakhandel. Acustica Piano’s en Vleugels in Breda is aangesloten bij zo’n vakhandel. Bij Acustica ben je er zeker van dat je een piano of vleugel van goede kwaliteit aanschaft. Uiteraard is het ook fijn om te weten dat je bij de aanschaf van een piano of vleugel ook recht krijgt op verschillende garanties. Lees snel verder om te zien wat ze inhouden.

Bezoek onze showroom en profiteer van onze garanties!

 

Garanties nieuwe piano’s en vleugels

Koop je een nieuwe piano of een nieuwe vleugel? Je krijgt bij Acustica op vrijwel al deze instrumenten 10 jaar garantie op het stemblok en 10 jaar garantie op het frame. Bij de aankoop van een nieuw instrument kun je ook profiteren van het gratis transport (mits het om de begane grond gaat). Daarnaast krijg je ook één gratis stembeurt en 4 gratis sokkels. Het zit bij de aanschaf van een nieuwe piano of vleugel dus helemaal goed met de garantie en de extra zekerheden die we gratis weggeven.

 

Garanties tweedehands piano’s en vleugels

Bij de aanschaf van een tweedehands piano of vleugel wil je er natuurlijk zeker van zijn dat het instrument niet al na een week kapot is. Op marktplaats komt het regelmatig voor dat een instrument al na korte tijd bepaalde gebreken gaat krijgen. Pas dus op met het kopen van piano’s en vleugels via zulke websites. Bij Acustica krijg je op een tweedehands piano standaard 5 jaar garantie op het stemblok en 5 jaar garantie op het frame. Net zoals bij de aanschaf van een nieuwe piano of vleugel zit hier ook een gratis transport bij (mits het om de begane grond gaat). Ook krijg je één gratis stembeurt en 4 gratis sokkels.

 

Garanties digitale piano’s

Naast akoestische piano’s en vleugels verkoopt Acustica ook diverse digitale piano’s. Een digitale piano is vaak een stuk goedkoper dan een akoestische piano en stelt je toch in staat om te kijken of piano spelen iets voor je is. Natuurlijk is de kwaliteit van de muziek van een akoestisch instrument vele malen beter dan bij een digitaal instrument. Mocht je kiezen voor een digitale piano, dan is het goed om te weten dat hier standaard 2 jaar garantie op zit. Als je jezelf inschrijft krijg je nog 8 jaar extra garantie (bij bepaalde modellen van Roland). Vraag naar de voorwaarden.

 

Unieke omruilgarantie

Naast de bovengenoemde garanties biedt Acustica ook een unieke omruilgarantie. Bij aankoop van een akoestische piano of vleugel krijg je nu 2 jaar de mogelijkheid om deze in te ruilen tegen een beter instrument. Het leuke hiervan is ook dat het oude instrument kan worden ingeruild zonder waardeverlies.

Een voorbeeld:
Stel je koopt een Hermann Jacobi piano voor € 3950,-. Binnen 2 jaar besluit je om toch een piano te kopen met een warmere klank. Je komt kijken in onze showroom en kiest een ander merk. Deze piano kost bijvoorbeeld €4750-. We ruilen je piano om en je betaalt het restante bedrag van €800,- bij.

Goed om te weten: zelfs bij aankoop van een digitale piano krijg je 1 jaar deze unieke omruilgarantie op een akoestisch instrument.