Elke donderdag koopavond van 13.30uur tot 21.00uur

Transparante Vleugel Kayserburg

Waarom Acustica?

 • 1000 m2 showroom
 • 100% omruilgarantie
 • 10 jaar garantie
 • 0% gespreid betalen
 • Tweedehands Yamaha piano’s
 • Gratis voor de deur parkeren
 • Aangesloten bij de NPMB
 • Aangesloten bij de VvPN
 • Erkend leerbedrijf
 • Veilig online betalen iDeal
 • Brabantse gastvrijheid

Veilig betalen

Kayserburg

Transparante Vleugel Kayserburg

Levertijd: Bellen voor levertijd

 • 1.60m lang
 • Renner® - Hamers
 • Uniek design

Oorspronkelijke prijs was: € 48.000,00.Huidige prijs is: € 46.000,00.

Beschikbaar via nabestelling

Specificaties

Conditie

Nieuw

Merk

Kayserburg

Model

GP160 | "Transparant"

Kleur

Transparant

Levertijd

Bellen voor levertijd

Eigenschappen

1.60m lang, Renner® – Hamers, Uniek design

Kayserburg Transparante vleugel


Transparante vleugel kopen

Kayserburg “Transparant”

De transparante vleugel van Kayserburg heeft een exclusief design. Door middel van plexiglas krijgt de vleugel een crystal look. De vleugel is het nieuwste model van de Kayserburg piano’s en vleugels. Dit high-class model heeft een warme, volle en dynamische klankkleur. Het binnenwerk is voorzien van een Duits Renner-mechaniek. De speelaard is daarmee zeer geschikt voor professionals.

 


Transparante vleugel Kayserburg

Bij deze prachtige, transparante/doorzichtige vleugel van Kayserburg draait alles om exclusiviteit. Dit begint bij de kleinste onderdelen in het binnenwerk en eindigt tot in de kleinste afwerking van de buitenkant. Samengevat: topkwaliteit.

Renner mechaniek van een transparante vleugelHet mechaniek is ontworpen door Renner. Dit Duitse bedrijf is toonaangevend in mechanieken. Alle Europese pianobouwers maken gebruik van dit mechaniek. Professionele pianisten met hoge eisen kiezen dan ook voor het “Louis Renner GmbH” mechaniek. Voor de besnaring van dit instrument is er gekozen voor snaren van Röslau staaldraad. Precisie en kwaliteit zijn kenmerkend voor deze staalfabrikant. Röslau produceert al 130 jaar de hoogste kwaliteit snaren. Zij verzekeren de toon van optimale schoonheid. Dit doen zij door de perfecte combinatie van dikte en ronding zeer nauwkeurig in balans te houden. De combinatie van het Renner-mechaniek en Röslau-besnaring geeft de vleugel een rijke en dynamische toon.

De pianotoetsen zijn bedekt met Ivolan®, een milieuvriendelijke ivoorvervanger met een zacht oppervlak. De zwarte toetsen zijn gemaakt van echt, natuurlijk ebbenhout. Vroeger werd dit ook al toegepast. Tegenwoordig is het vaak van plastic gemaakt. Ivolan® wordt geproduceerd in Duitsland en heeft een “Earth First” policy. Door het gebruik van milieuvriendelijke materialen voelen de toetsen niet aan als plastic. Het geeft een fijne feeling tijdens het spelen.

Verder is het stemblok gemaakt van gelaagd hout. Dit hout is kruislings verlijmd voor optimale stevigheid. De stempennen in het stemblok zijn vernikkeld zodat er geen roest kan ontstaan. Door het stevige stemblok en het gietijzeren frame is de vleugel erg stem-vast. Het frame is zilver in plaats van het traditionele gouden frame. Daardoor krijgt de vleugel een modernere uitstraling. Samengevat, Kayserburg heeft exclusiviteit voorop gezet bij het ontwerpen van deze prachtige transparante/doorzichtige vleugel.

 

Bekijk en beluister deze video

Prijs is inclusief

De prijs van deze zeer exclusieve transparante vleugel is inclusief 10 jaar garantie op het stemblok, 10 jaar garantie op het frame en 2 jaar omruilgarantie. Naast de diverse garanties krijgt u bij deze vleugel ook 1x een gratis stembeurt en 1x een transport op de begane grond.

 


Pearl River Group

De vleugels en piano’s van Kayserburg worden gebouwd in de fabriek van Pearl River. Pearl River heeft de grootste fabriek in de wereld en produceren jaarlijks ongeveer 150.000 piano’s. Ook bouwen ze bijvoorbeeld voor Yamaha en Steinway & Sons, omdat ze hoge kwaliteit leveren.

Meer lezen?