Apollo Piano Kopen

Apollo

Apollo AR-70

Levertijd: In overleg.

  • 1.26m hoog
  • Hoogglans zwart
  • Japans

 2.950,00

Specificaties

Conditie

Tweedehands

Merk

Apollo

Model

AR-70

Kleur

Hoogglans zwart

Levertijd

In overleg.

Eigenschappen

1.26m hoog, Hoogglans zwart, Japans

Apollo AR-70 | tweedehands instrument

Deze mooie in fraai mahonie afgewerkte Japanse Apollo piano beschikt over een bijzonder mooie volle klank. Het is een van de hoogste piano’s op de pianomarkt. Deze hoogte komt de klank echt ten goede. De lange snaren zorgen voor een volle dynamische klank en maakt deze piano tot een professioneel instrument. Technisch is het instrument nagekeken en door onze technici weer helemaal in orde gemaakt. Ook de buitenkant van de piano heeft een opfrisbeurt gekregen. De messing onderdelen zijn gepolijst en het siervilt is vernieuwd.

 

Merk Apollo

Apollo piano’s zijn te vergelijken met de andere Japanse merken zoals Atlas, Yamaha en Kawai. De Apollo instrumenten zijn in het verleden nooit naar Nederland geïmporteerd. Hierdoor is het merk onbekender dan de ander Japanse merken maar zeker niet minder van kwaliteit. Een bijkomend voordeel is dat door deze relatieve onbekendheid de Apollo piano gunstiger van prijs zijn.Dit exemplaar is helemaal gunstig geprijsd omdat u kunt zien dat het een gebruikt exemplaar is.

 

Gebruikte Japanse piano’s

Acustica is gespecialiseerde in gebruikte Japans instrumenten. We reizen regelmatig zelf af naar Japan om een selectie te maken in het aanbod van gebruikte Japanse piano’s. Door deze selectie komen alleen de beste exemplaren naar onze zaak en durven wij probleemloos 5 of 10 jaar garantie te geven op onze eigen Japanse import. Wij staan volledig in voor de kwaliteit.

Mocht u om welke reden dan ook niet tevreden zijn over het instrument dan biedt Acustica u ook nog een omruilgarantie van maar liefst 2 jaar. Eem kat in de zak kopen is bij ons niet mogelijk. Klanttevredenheid wel.

 

Silent systeem

Deze piano is hoog genoeg om er een silentsysteem in te bouwen. Kijk svp even op onze site als u meer over het silentsyteem wilt weten. Met het silentsysteem kunt u pianospelen wanneer u maar wilt. Ervaar zelf hoe fijn het is om zo vrij te kunnen musiceren.  Acustica heeft altijd voldoende silentsystemen op voorraad. Onze werkplaats bouwt de systemen vakkundig voor u in.

 

Specificaties:

Merk: Apollo
Model: AR-70
Afwerking: Mahonie hoogglans
Afmetingen: 1.26m hoog & 1.52m breed
Serienummer: 188477
Bouwjaar: 1987-1988
Land van herkomst: Japan