Atlas A-35H occasion piano

Atlas Piano

Atlas

Atlas A-35H occasion piano

Levertijd: In overleg. Binnen 0-5 werkdagen.

  • 1.31m hoog
  • Hardware: messing
  • Japans

€ 3.750,00

Specificaties

Conditie

Tweedehands

Merk

Atlas

Model

A-35H

Kleur

Hoogglans zwart

Levertijd

In overleg. Binnen 0-5 werkdagen.

Eigenschappen

1.31m hoog, Hardware: messing, Japans

Productbeschrijving

Atlas A-35H piano | tweedehands

De Atlasfabriek is in 1955 opgericht in het Japanse Hamamatsu. Zij maken prachtige en hele degelijke instrumenten. Ook dit instrument is weer een prachtig exemplaar.
Onze ervaren technici hebben het mechaniek weer in topconditie gebracht. Ook is de buitenkant goed onderhanden genomen. Alle krassen zijn uit de piano gepolijst. De messing onderdelen gepoetst en gepolijst. De piano ziet er weer als nieuw uit. Met een hoogte van 1.31cm klinkt de piano ook fantastisch. Deze piano is geschikt voor elke pianist en voor elk genre. Speelt u klassiek, modern of blues? Alle stijlen lenen zich voor deze mooie klankkleur. Wij geven 5 jaar garantie op het stemblok en frame. Ook onze unieke 2 jaar omruilgarantie geldt voor deze piano. U bent van harte welkom om het instrument te komen bezichtigen en te bespelen in onze showroom.

Uiteraard kan in deze piano ook een silent systeem ingebouwd worden. U kunt dan zonder iemand tot last te zijn vrij musiceren. Het is ook mogelijk om via de module allerlei verschillende instrumenten aan te zetten o.a. gitaar, viool, orgel etc. Ook kunt u uw spel opnemen en daarna weer beluisteren. De ingebouwde metronoom gaat u helpen om in de maat te spelen. Het is een erg leuk en geavanceerd systeem en maakt het pianospelen nog leuker. In onze showroom staat altijd een silent piano speel klaar. Laat u adviseren door een van onze verkopers. U zult verrast zijn.