Atlas A-35H occasion piano

Atlas Piano

Atlas

Atlas A-35H occasion piano

Levertijd: In overleg. Binnen 0-5 werkdagen.

  • 1.31m hoog
  • Hardware: messing
  • Japans

Atlas Piano kopen

Specificaties

Conditie

Tweedehands

Merk

Atlas

Model

A-35H

Kleur

Hoogglans zwart

Levertijd

In overleg. Binnen 0-5 werkdagen.

Eigenschappen

1.31m hoog, Hardware: messing, Japans

Atlas A-35H piano | tweedehands

De Atlasfabriek is in 1955 opgericht in het Japanse Hamamatsu. Zij maken prachtige en hele degelijke instrumenten. Ook dit instrument, de Atlas A-35H piano is weer een prachtig exemplaar.

Onze ervaren technici hebben het mechaniek weer in topconditie gebracht. Ook is de buitenkant goed onderhanden genomen. Alle krassen zijn uit de piano gepolijst. De messing onderdelen gepoetst en gepolijst. De piano ziet er weer als nieuw uit. Met een hoogte van 1.31cm klinkt de piano ook fantastisch. Deze piano is geschikt voor elke pianist en voor elk genre. Speelt u klassiek, modern of blues? Alle stijlen lenen zich voor deze mooie klankkleur. Wij geven 5 jaar garantie op het stemblok en frame. Ook onze unieke 2 jaar omruilgarantie geldt voor deze piano.

Uiteraard kan in deze piano ook een silent systeem ingebouwd worden. U kunt dan zonder iemand tot last te zijn vrij musiceren. Het is ook mogelijk om via de module allerlei verschillende instrumenten aan te zetten o.a. gitaar, viool, orgel etc. Ook kunt u uw spel opnemen en daarna weer beluisteren. De ingebouwde metronoom gaat u helpen om in de maat te spelen. Het is een erg leuk en geavanceerd systeem en maakt het pianospelen nog leuker. In onze showroom staat altijd een silent piano speelklaar. Laat u adviseren door één van onze verkopers. U zult verrast zijn.

 

Japanse fabrikanten

Veel pianoliefhebbers denken bij het kiezen van het juiste pianomerk al snel aan Pearl River, Bechstein en Kayserburg. Deze Europese merken zijn zeker de moeite waard. Niet alleen beschikken ze over een mooi warm klankkarakter, maar de kwaliteit van de materialen zorgt er ook voor dat u een degelijke piano koopt die toekomstbestendig is en zijn waarde behoudt.

Japanse fabrikanten zijn er de vorige eeuw in geslaagd om net zoals bij de Europese tegenhangers zeer kwalitatieve piano’s te produceren. Merken zoals Yamaha, Kawai en Apollo zijn zeer hoogstaand en erg populair onder professionals in de pianowereld.

De belangrijkste verschillen tussen Japanse piano’s ten opzichte van Europese piano’s zitten hem in klank. Japanse piano’s zijn helder van klank, terwijl Europese piano’s over het algemeen een warmer karakter hebben. Japanse piano’s zijn zeer dynamische en krachtig en beschikken vaak over een vollere bas dan Europese piano’s. Interesse in de Atlas A-35H piano? U bent van harte welkom om het instrument te komen bezichtigen en te bespelen in onze showroom.