Bechner | studiepiano

Bechner Kopen Piano

Bechner

Bechner | studiepiano

Levertijd: In overleg. Binnen 0-5 werkdagen.

  • 1.07m hoog
  • Russisch
  • Studiepiano

 1.350,00

Bechner PianoBechner Kopen

Specificaties

Conditie

Tweedehands

Merk

Bechner

Kleur

Hoogglans zwart

Levertijd

In overleg. Binnen 0-5 werkdagen.

Eigenschappen

Russisch, 1.07m hoog, Studiepiano

Bechner mod. 1.10 | tweedehands studiepiano

Deze Bechner kan nog jaren dienst doen als studiepiano. Het is een laag model (1.07m) en daarom wordt dit model een studiepiano genoemd. Pianisten die langer pianospelen kiezen meestal voor hogere piano’s of voor een vleugel.

In hogere piano’s kun je een grotere zangbodem en langere snaren inbouwen. Daardoor kun je meer volume uit je instrument halen en wordt de bespeelbaarheid aanzienlijk dynamischer. Een gevorderde pianist is altijd op zoek naar meer dynamiek.

Mocht u deze studiepiano kopen dan biedt Acustica u de mogelijkheid om deze piano binnen twee jaar voor het volledig aankoopbedrag weer in te ruilen op een hoger, dynamischer instrument. Met dit instrument kunt u vervolgens weer veel langer vooruit. Acustica piano’s & vleugels aan de Korte Huifakkerstraat 2 in Breda denkt met u mee.

 

Specificaties

Meer weten over deze Bechner piano? De onderstaande specificaties helpen hierbij.

Merk: Bechner
model: mod. 110
Afmetingen: 1.07m hoog & 1.46m breed
Afwerking: hoogglans zwart
Serienummer: 278286
Land van Herkomst: Rusland

 

Garanties

Bij aanschaf van deze piano krijgt u diverse garanties. Denk hierbij bijvoorbeeld aan 5 jaar garantie op het stemblok, 5 jaar garantie op het frame en 2 jaar omruilgarantie. Naast deze garanties krijgt u ook 1x een gratis stembeurt en 1x transport begane grond. Deze garanties en dienstverleningen zitten bij de prijs inbegrepen.

Garanties Bechner