Bechstein vleugel occ. | Mod. C-221m

Bechstein Vleugel kopen

Bechstein

Bechstein vleugel occ. | Mod. C-221m

Levertijd: In overleg. Binnen 0-5 werkdagen.

  • 2.20m lang
  • Degelijke constructie
  • Duitse topkwaliteit

 16.950,00

Specificaties

Conditie

Tweedehands

Merk

Bechstein

Kleur

Zwart politoer

Levertijd

In overleg. Binnen 0-5 werkdagen.

Eigenschappen

2.20m lang, Degelijke constructie, Duitse topkwaliteit

Bechstein | Model C

Interesse in een vleugel? Deze Bechstein vleugel beschikt over een typische Bechstein klank en speelaard. Bechstein vleugels staan bekend om hun warme maar toch dynamische toon en om hun uiterst lichte en directe touché. Deze vleugel is omstreeks 1910 gebouwd in Berlijn en omstreeks 2005 geheel gerestaureerd en ook voorzien van een nieuw stemblok en nieuw klavierbeleg. Technisch is het instrument in een perfecte staat. Qua klank zult u ongetwijfeld vallen voor deze mooie vleugel. Het kastwerk is in een wat mindere staat maar daar is in de prijsstelling meer dan rekening mee gehouden. De vleugel beschikt tevens over een Dampp-Chaser (mini-klimaatbeheersingssysteem).

Bechstein is in 1853 in Berlijn opgericht. In 1974 is het bedrijf overgenomen door het Amerikaanse Baldwin. 1986 was het jaar waarin de Duitse pianobouwer Karl Schulze Bechstein terugkocht van de Amerikaanse eigenaren. Hij zette een productielijn op in Kreutzberg bij Berlijn. In 1990 werden de merken Euterpe en W. Hoffmann in de Bechstein groep geïntegreerd. In 1992 werd ook het merk Zimmermann aan die groep toegevoegd. Nadat de Berlijnse senaat de productiegebouwen had teruggenomen, werd de productie naar Seifhennersdorf bij de Tsjechische grens verplaatst.

In 1996 werd de onderneming overgenomen door het Koreaanse Samick. Door de overname van deze gigant in de muziekbranche werden ook de markten in Azië ontsloten. In een later stadium zijn er diverse samenwerkingsverbanden ontstaan met onder andere Yamaha.

Specificaties

Merk: Bechstein
Model: 220 model
Lengte: 2.20m
Kleur: Politoer
Land van herkomst: Duitsland

Bechstein vleugel

In de prijs van deze Bechstein vleugel zitten diverse garanties inbegrepen. Denk hierbij aan 5 jaar garantie op stemblok, 5 jaar garantie op het frame, 2 jaar omruilgarantie, 1x een gratis stembeurt en 1x transport naar de begane grond.

* Let op: heeft u interesse in deze vleugel? De vleugel staat momenteel in de werkplaats om volledig gepolitoerd te worden. De vleugel kan worden bespeeld, maar wel graag op afspraak. Een afspraak maken is altijd mogelijk via info@acustica.nl of bel 076-5602423