Berger vleugel occ.

Berger vleugel

Berger

Berger vleugel occ.

Levertijd: Verkocht

  • 100% Duits
  • 2.15m lang
  • Semi-concert

BergerBerger pianoBerger vleugelBerger vleugelBerger vleugel serienummer

Specificaties

Conditie

Tweedehands

Merk

Berger

Model

mod. 215

Kleur

Hoogglans zwart

Levertijd

Verkocht

Eigenschappen

2.15m lang, 100% Duits, Semi-concert

Berger vleugel model 215

Deze half concert vleugel, model 215 van Berger heeft een hele mooie volle, warme, maar ook krachtige toon. Er zit veel dynamiek in deze bijzondere vleugel. De vleugel is afgewerkt in hoogglans zwarte lak. De hardware van de vleugel is van messing gemaakt. De Berger piano’s zijn in de August Förster fabriek in Löbau gebouwd. August Forster is een van Europa’s oudste en bekendste pianobouwers. Deze pianobouwer bestaat al sinds 1859. De fabriek is nu eigendom van Wolfgang Forster. Hij is de 4egeneratie pianobouwer en dus eigenaar van dit unieke bedrijf.

Deze vleugel bieden wij erg goedkoop aan vanwege kleine haarscheurtjes in de lak van de bovenklep. De haarscheurtjes zijn niet erg opvallend. Acustica geeft 5 jaar garantie op het niet verder scheuren van de haarscheurtjes. Overspuiten van de klep is tegen betaling van een meerprijs natuurlijk ook mogelijk.

Zoekt u een professioneel instrument voor een lage prijs dan is deze vleugel zeker een goede optie. Ondanks de beschadigde lak is de vleugel van erg goede kwaliteit. Het touche is erg prettig en de klankkleur voldoet aan professionele normen.

Specificaties:

Model: 215
Lengte: 2.15m / half-concertvleugel
Serienummer: 152535
Bouwjaar: Ca. 1985
Afwerking: hoogglans zwart
Land van herkomst: Duitsland, Löbau