C. Steinermann

C. Steinermann piano

C. Steinermann

C. Steinermann

Levertijd: In overleg. Binnen 0-5 werkdagen.

  • 1.10m hoog
  • Ideale studiepiano
  • Warme klanken

C. Steinermann pianoPiano Steinermann

Specificaties

Conditie

Tweedehands

Merk

C. Steinermann

Kleur

Hoogglans zwart

Levertijd

In overleg. Binnen 0-5 werkdagen.

Eigenschappen

1.10m hoog, Ideale studiepiano, Warme klanken

C. Steinermann | prachtige studiepiano

Op zoek naar een beginners piano? Acustica Piano’s & Vleugels in Breda heeft altijd genoeg keus! De prijs van een goede beginners piano (ook wel ‘studiepiano’ genoemd), ligt vaak tussen de € 1000,- en € 2000,-. Dit zijn over het algemeen gebruikte instrumenten. De C. Steinermann is een prachtige studiepiano van ongeveer ± 1.10m hoog. Deze piano heeft een mooi uitgebalanceerd geluid en is zeer geschikt om mee te beginnen. Mocht het pianospelen bij jou zijn aangeslagen, dan adviseren wij echter wel om gebruik te maken van onze omruilgarantie. Binnen 2 jaar mag je de piano, zonder waardeverlies, inruilen op een andere voorradige akoestische piano. Lees hier meer over onze ‘omruilgarantie‘.

Het is mogelijk om deze piano te huren. De huurkosten bedragen voor 1 jaar € 550,-. Na de huurperiode kun je de piano aankopen of gratis retourneren (begane grond). Besluit je de piano te houden, dan mag je het volledige huurbedrag in mindering brengen op het aankoopbedrag. Een andere optie zou kunnen zijn dat je kiest voor ons ‘piano4all-plan‘. Je kan de piano dan tegen 0% rente, in maandelijkse termijnen aflossen. Laat je vrijblijvend adviseren in onze showroom te Breda. Je bent van harte welkom.

 

Kenmerken C. Steinermann | Prachtige studiepiano

Merk: C. Steinermann
Afwerking: hoogglans zwart
Serienummer: 58723
Conditie: tweedehands, maar binnenwerk zgan.

 

Garanties C. Steinermann

Garanties C. Steinermann pianoHet is erg leuk om te weten dat Acustica Piano’s & Vleugels in Breda meerdere garanties biedt op deze piano. Zo krijgt u 5 jaar garantie op het frame, 5 jaar garantie op het stemblok en maar liefst 2 jaar omruilgarantie. Een gratis stembeurt en een gratis transport (mits er op de begane grond kan worden geleverd, zitten ook in deze prijs).

Interesse? Neem contact met ons op!

 

Ontdek deze piano in onze showroom!

Altijd al een piano willen hebben? Of ben je misschien aan een nieuw instrument toe, omdat je oude instrument niet meer de juiste klank of toonhoogte weet te realiseren? Net zoals bij het kopen van een auto of bij het bezichtigen van een huis is het heel fijn dat je het fysieke product zelf uitgebreid kunt beoordelen. Het is als pianoliefhebber daarom heel erg slim om een kijkje te nemen in de showroom van Acustica. Meer weten? Neem contact met ons op of lees snel verder om meer over ons mooie familiebedrijf te ontdekken.