Carl Ebel vleugel | occasion

Carl Ebel vleugel

Carl Ebel

Carl Ebel vleugel | occasion

Levertijd: In overleg. Binnen 0-5 werkdagen.

  • 1.60m lang
  • Top instrument
  • Volle heldere toon

Carl Ebel vleugelCarl Ebel kopenCarl Ebel

Specificaties

Conditie

Tweedehands

Merk

Carl Ebel

Kleur

Hoogglans zwart

Levertijd

In overleg. Binnen 0-5 werkdagen.

Eigenschappen

Volle heldere toon, 1.60m lang, Top instrument

Carl Ebel vleugel | Tweedehands instrument

Op zoek naar een kleine vleugel met een volle helder klank? Probeer dan deze prachtige Carl Ebel vleugel eens bij ons in de showroom uit. Deze tweedehands vleugel heeft een lengte van 1.60m en een breedte van ongeveer 1.50m. Het instrument ziet er zo goed als nieuw uit. Onze werkplaats heeft de akoestische vleugel volledig gepolijst en zover mogelijk kras vrij gemaakt. Het mechaniek van de Carl Ebel vleugel heeft een grote beurt gehad en is weer in topconditie. Op het stemblok en frame krijgt u 5 jaar garantie. Uiteraard zit het transport en een stembeurt in de prijs inbegrepen.

Korte geschiedenis van het merk

Van oorsprong is het een Duits pianomerk dat in 1877 is gestart in het plaatsje Unna. Ze begonnen als een reparatie- en handelsbedrijfje voor kerkorgels. Rond 1885 breidde Carl Ebel (de oprichter) zijn bedrijf uit en ging piano’s erbij verkopen. In 1894 komt zijn stiefzoon en Heinrich (pianobouwer) in de zaak werken. Carl Ebel hield zich bezig met de orgels, terwijl zijn zoon zijn passie in piano’s uitbreidt.

Vanaf 1997 is het merk overgenomen en wordt de Carl Ebel vleugels gebouwd in Yantai. Vanaf 2004 worden de piano’s en vleugels geproduceerd in de Yantai-Perzina Pianofabriek in China.

Details over de vleugel:

Serienummer: 200716
Conditie: tweedehands vleugel
Lengte: 1.60m
Geproduceerd: China, Yantai – Perzina fabriek

Wist u dat…

U ook een silent systeem in deze vleugel kunt inbouwen? Zo hoeft u de buren of uw huisgenoten nooit meer tot last te zijn. U kunt geluidloos spelen, uw spel opnemen of zelfs een kerkorgel aanzetten. Ervaar hoe fijn het is om vrij te musiceren. Kijk onder het kopje ‘silent vleugel’ voor de actuele prijzen.

Kent u de Dampp-Chaser al?

Door het installeren van een Piano Life Save System, oftewel Dampp-Chaser speelt u het gehele jaar op een veel beter gestemde vleugel. De Dampp-Chaser zorgt voor een optimale constante luchtvochtigheid van ongeveer 50%. De ingebouwde hygrometer geeft aan wanneer het systeem moet ontvochtigen of juist gaan bevochtigen. Vraag één van onze verkoopmedewerkers voor een demonstratie.