Diapason mod. 125E

Diapason Piano

Diapason

Diapason mod. 125E

Levertijd: In overleg. Binnen 0-5 werkdagen.

  • 1.25m hoog
  • Heldere toon
  • Japans

Diapason 125EDiapason kopen

Specificaties

Conditie

Tweedehands

Merk

Diapason

Model

125E

Kleur

Hoogglans zwart

Levertijd

In overleg. Binnen 0-5 werkdagen.

Eigenschappen

1.25m hoog, Heldere toon, Japans

Deze tweedehands Diapason piano is gemaakt door de bekende pianofabrikant Kawai en is gebouwd in Japan. Deze prachtige hoge piano (1.25m hoog) heeft een volle warme bas. De piano is door onze technici volledig gepolijst en alle delen die vervangen moesten worden, zijn vervangen. De piano heeft nieuw siervilt en alle messing onderdelen zijn gepolijst. De Diapason piano ziet er bijna als nieuw uit. Het merk Diapason heeft wel serienummers in de piano’s gemaakt, maar de bouwjaren zijn niet geregistreerd. Het is zeer waarschijnlijk dat deze piano rond het jaar ± 1985 is gebouwd. De piano gaat dus al een tijdje mee, maar bevindt zich nu in perfecte conditie!

Technisch is de piano weer helemaal 100% in orde gemaakt. Een beginnende of gevorderde pianist kan weer met veel plezier op dit instrument spelen. De piano kunt u desgewenst huren of tegen 0% afbetalen via het Piano4all plan. Het unieke ‘piano4all‘ plan maakt de aankoop van een piano voor iedereen mogelijk. U kunt elke akoestische piano afbetalen tegen 0% rente in maandelijkse termijnen (max. 60 termijnen). Bent u bang dat u uw buren tot last zult zijn? Bouw dan een silent systeem in de piano. Wij hebben silent systemen van het merk Genio. U kunt kiezen uit de Essence of de Premium uitvoering. Kijk voor meer informatie op ‘silent piano‘.

 

Kenmerken Diapason | Tweedehands piano

Merk: Diapason
Model: 125-E
Afmetingen: 1.25m hoog en 1.51m breed
Serienummer: 38531
Land van herkomst: Japan
Conditie: tweedehands

 

Garanties op deze Diapason piano

Garanties diapason occassionDeze piano wordt geleverd met 5 jaar garantie op het stemblok, 5 jaar garantie op het frame en 2 jaar omruilgarantie. Acustica Piano’s & Vleugels in Breda biedt bij de aanschaf van deze piano ook gratis transport aan. Gratis transport is alleen wel van toepassing als er op de begane grond kan worden geplaatst. Ook leuk om te weten: bij de aanschaf van deze piano krijgt u 1x een gratis stembeurt. Zo blijft de piano de komende tijd in ieder geval in goede conditie!  Sinds 1983 is Acustica een erkend lid van de Nederlandse piano- en muziekbond. Wij beschikken dan ook over diverse ervaren pianostemmers en pianotechnici. We hebben dan ook jarenlange ervaring met het stemmen. Een afspraak maken voor een stembeurt? Neem contact met ons op!

Samenvattend kunnen we wel stellen dat u bij de aanschaf van deze piano voldoende garanties krijgt. U bent dan ook de komende jaren voorzien van een piano die aan alle kwaliteitseisen voldoet.