Fukuyama & Sons | ivoor

Piano kopen

Fukuyama & Sons

Fukuyama & Sons | ivoor

Levertijd: Verkocht

  • 1.26m hoog
  • Japans
  • Klavier ivoor

 2.950,00

Uitverkocht

Specificaties

Conditie

Tweedehands

Merk

Fukuyama & Sons

Kleur

Hoogglans zwart

Levertijd

Verkocht

Eigenschappen

Klavier ivoor, 1.26m hoog, Japans

Fukuyama & Sons | Tweedehands piano

Mooie hoge Fukuyama piano. Deze tweedehandse piano is technisch in prima staat. De buitenkant is gepolijst, maar je ziet dat het een gebruikte instrument betreft. Op zich is dat helemaal niet erg, want het klavier is belegd met ivoor. Een wat oudere look – qua kast – matcht dus prima met het prachtige ivoren klavier (witte toetsen). Wil je de piano komen bezichtigen? Dat kan.. je bent altijd van harte welkom in onze showroom te Breda.

Serienummer piano: 380803
Piano heeft 2 pedalen, tegen een meerprijs kan er een moderator (studiepedaal) worden ingebouwd.

Service & garantie

Op het frame krijg je 5 jaar volledige garantie. Dat geldt ook voor het stemblok. Deze twee elementen zijn erg belangrijk in een piano. Ook krijg je 2 jaar een schriftelijke omruilgarantie mee. Op deze manier kun je als beginnende pianist steeds doorgroeien naar een beter instrument, zonder waardeverlies. Dat is heel waardevol!

De piano wordt door heel Nederland en België gratis bezorgd. Let op: begane grond is gratis. Woont u op een bovenverdieping? Vraag dan vrijblijvend een offerte op. Ook na levering krijg je een gratis servicebeurt. Wij komen tussen 6-8 weken langs om de piano na te lopen en te stemmen.

5-jaar-garantie