Gaveau | 119315 occasion

Korting €300
Gaveau piano

Gaveau

Gaveau | 119315 occasion

Levertijd: In overleg. Binnen 0-5 werkdagen.

  • 1.10m hoog
  • Frankrijk
  • Prachtig exemplaar

 3.950,00  3.650,00

Piano KopenPiano Vleugel

Specificaties

Conditie

Tweedehands

Merk

Gaveau

Kleur

Hoogglans zwart

Levertijd

In overleg. Binnen 0-5 werkdagen.

Eigenschappen

Frankrijk, 1.10m hoog, Prachtig exemplaar

Gaveau | tweedehands piano

Op zoek naar topkwaliteit? Dan is deze prachtige Franse piano ‘Gaveau’ echt iets voor jou. Het schitterende design spreekt iedereen aan. De klank is mooi helder, maar tevens ook rond, vol en briljant. De touché is soepel en direct. Een fijn instrument om elke dag uren lang op te spelen. Wil je de piano uitproberen? Dan kan uiteraard. De akoestische piano staat speelklaar in de showroom.

De piano is ongeveer 1.10m hoog en 1.48m breed. De kleur is hoogglans zwart en ziet er zo goed als nieuw uit. Het instrument bezit 3 pedalen. Het rechter pedaal (ook wel ‘sustain pedaal genoemd’) is het meest gebruikte pedaal. Het linker pedaal maakt de klank zachter en heet Una Corda-pedaal. Het middelste pedaal wordt ook wel studiepedaal genoemd. Met dit pedaal kunt u het geluid een heel stuk reduceren, zodat je niet iedereen tot last bent met je pianospel.

Het mechaniek van de piano is in top conditie. Onze technici hebben de piano uitgebreid onder handen genomen. Hierdoor kunnen wij weer 5 jaar garantie op het stemblok en 5 jaar garantie op het frame meegeven. Ook krijgt u bij elke verkoop van de piano 2 jaar omruilgarantie. Mocht u om wat voor reden toch niet tevreden zijn (wat wij niet verwachten), dan kunt u binnen 2 jaar tegen dezelfde aankoopwaarde de piano omruilen.

Info over het merk Gaveau:

Gaveau was een Franse pianofabrikant. Het bedrijf is opgericht door Joseph Gabriel Gaveau in 1847 in Parijs. Ze behoorden tot 1 van de 3 grootste pianobouwers van Frankrijk (op Érard en Pleyel na). In 1960 fuseerde Gaveau met Érard. En van 1971 tot 1994 werden de piano’s gebouwd in de Schimmel fabriek. Tegenwoordig is het bedrijf van Francaise de Pianos. Dit bedrijf bezit ook Pleyel en Érard.

Prijs is inclusief: