Gaveau vleugel | Occasion

Gaveau vleugel

Gaveau

Gaveau vleugel | Occasion

Levertijd: In overleg. Binnen 0-5 werkdagen.

  • 1.75m lang
  • Frankrijk
  • Wit

 7.500,00

Gaveau kopenGaveau vleugelGaveau ParisGaveau vleugelpiano

Specificaties

Conditie

Tweedehands

Merk

Gaveau

Kleur

Wit-mat

Levertijd

In overleg. Binnen 0-5 werkdagen.

Eigenschappen

Frankrijk, 1.75m lang, Wit

Gaveau logo


Gaveau

Details vleugel

Merk: Gaveau
Lengte: 1.75m
Kleur: Mat wit
Serienummer: 109988
Bouwjaar: 1959
Land van herkomst: Frankrijk


Gaveau vleugel | 1.75m lang

Deze mat witte vleugel is 1.75 m lang. De matte lak is volledig gereviseerd naar nieuwstaat. De kleur is gebroken wit, ivoor-kleurig. De hardware van deze vleugel is uitgerust met messing. De scharnieren, pedalen en wielen zijn gepolijst. Het mechaniek is in goede staat. Uiteraard is het mechaniek volledig nagelopen in de werkplaats. Ook de snaren zijn gepoetst en de zangbodem is schoongemaakt. De vleugel heeft een fijne touche en produceert een warme klank. Een typisch karakterkenmerk. De lessenaar is waarschijnlijk in de loop van de jaren gemoderniseerd. De piano is gebouwd in 1959 en heeft het serienummer 109988.

Het merk: Gaveau

Gaveau is een merk uit Frankrijk. De eigenaar van het merk is Joseph Gabriel Gaveau. De fabriek is opgericht in 1848. Weliswaar in de hoofdstad van Frankrijk, Parijs. Samen met Erard en Pleyel behoort Gaveau tot de grootste pianobouwers van Frankrijk.

In het jaar 1960 zijn ze een samenwerking met Erard aangegaan. Maar vanaf 1971 is dit overgenomen door het A-merk Schimmel. Schimmel heeft destijds ook Erard en Pleyel overgenomen. De piano’s en vleugels zijn tot 1992 gebouwd door Schimmel. Daarna is het merk weer terug gegaan naar Rameau. Het merk is tegenwoordig eigendom van “Manufacture Française de Pianos”. Tot op de dag van vandaag worden er nog steeds piano’s en vleugels geproduceerd met het merk: Gaveau.


De prijs is inclusief:

Heeft u interesse in de vleugel? Neem dan contact met ons op, of kom vrijblijvend langs in onze showroom.