Geyer | Occasion piano

Geyer piano

Geyer

Geyer | Occasion piano

Levertijd: In overleg. Binnen 0-5 werkdagen.

  • 100% Duits
  • Subtiele klank
  • Tweedehands

Geyer piano

Specificaties

Merk

Geyer

Conditie

Tweedehands

Kleur

Matzwart

Levertijd

In overleg. Binnen 0-5 werkdagen.

Eigenschappen

Subtiele klank, 100% Duits, Tweedehands

Geyer piano


Geyer kopen

Details piano

Merk: Geyer
Hoogte: 1.09m
Kleur: Matzwart
Serienummer: 
Bouwjaar: 
Land van herkomst: Duitsland


Geyer piano kopen?

Een 100% Duitse studiepiano. De Geyer piano heeft een hoogte van 1.09m. Het is daarmee een perfecte studiepiano voor de beginnende pianospeler. De piano is in onze werkplaats matzwart gemaakt, het is hierdoor een mooie toevoeging in elke inrichting. De piano is volledig Duits gebouwd. Het heeft dus Duitse snaren, Duitse hamerkoppen, en een Duits mechaniek. De piano heeft geen moderator/studiepedaal. Dit is wel in te bouwen door onze werkplaats.

Meer over het merk

Adolph Heinrich Geyer is geboren in het jaar 1846. Hij is geboren in Eisenberg. Hij heeft een opleiding tot pianobouwer gevolgd in Zeitz. Maar hij is niet de enige pianobouwer die in Zeitz de opleiding heeft gevolgd. Ook Blüthner en Schiedmayer zijn bekende merken, met als oorsprong de opleiding in Zeitz. Op 31-jarige leeftijd opent hij zijn eigen fabriek; Geyer is geboren.

In het jaar 1902 verkoopt Adolph de zaak en wordt het bedrijf voortgezet onder de naam: Adolph Geyer Nachf. In September 1927 hebben ze al 10.000 instrument gebouwd. Zoals de meeste pianobedrijven wordt het bedrijf na de oorlog overgenomen door Pianofortefabrik Eisenberg. Ze hebben op eigen benen gestaan tot 2013. In 2013 is het bedrijf overgenomen door Parsons Music Group uit Hongkong. Zij zijn nog steeds actief.

Heeft u interesse in de piano? Neem dan contact met ons op, of kom vrijblijvend langs in onze showroom.