Hermann Jacobi | Horowitz | Occasion

Hermann Jacobi Horowitz

Hermann Jacobi

Hermann Jacobi | Horowitz | Occasion

Levertijd: In overleg. Binnen 0-5 werkdagen.

  • 1.70m lang
  • Tweedehands
  • Zwitsers product

 11.950,00

HorowitzZwitserse vleugelVleugel Kopen

Specificaties

Conditie

Tweedehands

Merk

Hermann Jacobi

Model

Horowitz

Kleur

Hoogglans zwart

Levertijd

In overleg. Binnen 0-5 werkdagen.

Eigenschappen

1.70m lang, Tweedehands, Zwitsers product

Logo


Details vleugel

Merk: Hermann Jacobi
Lengte: 1.70m
Kleur: Hoogglans zwart
Serienummer: SJ8069
Bouwjaar: 2007
Land van herkomst: Zwitserland/China


Hermann Jacobi vleugel kopen?

De Hermann Jacobi Horowitz heeft een lengte van 1.70m. De vleugel is tweedehands en volledig onder handen genomen in de werkplaats. De volledige kast van de vleugel is gepolijst en hierdoor kras-vrij. Ook enkele beschadigingen aan de kast zijn hersteld. Alle messing onderdelen zijn ook gepolijst. Denk hierbij aan de scharnieren, de wielen en zelfs het logo in de klep.

Het touche van de vleugel was erg zwaar. Hierdoor voelt de speelaard niet direct. In de werkplaats zijn alle toetsen opnieuw uitgewogen en voorzien van lood. De vleugel speelt nu licht, direct en wordt als erg prettig ervaren. Door de fijne touche is het ook erg gemakkelijk om dynamisch te spelen. Bij een lichte aanraking, komt er een warme/zachte klank vrij. 

Het achterdruk-vilt in het mechaniek is ook vervangen voor nog zachter vilt. Hierdoor is het mechaniek bijna geluidloos. De hamerkoppen zijn geschuurd en opnieuw op de snaren gericht. De gehele afregeling van het mechaniek is ook nagekeken. Ook de intonatie van de klank is volledig nagelopen. De vleugel klinkt warm, dynamisch en helder in de diskant. 

Meer informatie over het merk:

Hermann Jacobi piano’s zijn ontwikkeld  door het Zwitsere Pianorama Pianoteam.  Acustica Piano’s & Vleugels is sind 2000 een volwaardig lid van dit gerenommeerde pianoteam. Acustica wordt nauw betrokken bij de ontwikkeling van alle producten van het pianorama team. Vanaf 2000 hebben al meer dan 15.000 Hermann jacobi piano’s en vleugels hun weg naar een eindgebruiker gevonden.

Interesse? Neem contact met ons op!