Hermann Jacobi Horowitz 1.70

Korting €1000
Hermann Jacobi Horowitz zwart

Hermann Jacobi

Hermann Jacobi Horowitz 1.70

Levertijd: In overleg. Binnen 0-5 werkdagen.

  • 1.70m lang
  • Europese toon
  • Zwitserse licentie

 12.995,00  11.995,00

Uitverkocht

Specificaties

Conditie

Tweedehands

Merk

Hermann Jacobi

Model

Horowitz

Kleur

Hoogglans zwart

Levertijd

In overleg. Binnen 0-5 werkdagen.

Eigenschappen

1.70m lang, Europese toon, Zwitserse licentie

Hermann Jacobi Horowitz-170

Deze prachtige vleugel van Hermann Jacobi heeft een lengte van 1.70m. De vleugel is compact van formaat, maar heeft een fantastische volle dynamische klank.

Hermann Jacobi piano’s zijn ontwikkeld  door het Zwitsere Pianorama Pianoteam.  Acustica Piano’s & Vleugels is sind 2000 een volwaardig lid van dit gerenommeerde pianoteam. Acustica wordt nauw betrokken bij de ontwikkeling van alle producten van het pianorama team. Vanaf 2000 hebben al meer dan 15.000 Hermann jacobi piano’s en vleugels hun weg naar een eindgebruiker gevonden. De doelstelling van onze samenwerking is dat we piano’s en vleugels ontwikkelen met een Europees  klankkarakter. Door gebruik te maken van uitsluitend hoogwaardige Europese onderdelen die hun sporen hebben verdiend in de pianobouw bereiken we dat doel moeiteloos. Het meubel worden in het buitenland  in ultra moderne fabrieken gebouwd. Door deze combinatie blijven onze instrumenten betaalbaar. Al onze leveranciers zijn iso-9014 gecertificeerd dus alle producten worden maximaal mileuvriendelijk geproduceerd. Zwitserland, milieu en kwaliteit gaan hand in hand.
Probeer deze Hermann Jacobi Horowitz zelf uit in onze showroom.

De vleugel is opgebouwd uit Duitse onderdelen. Het klankkarakter van deze vleugel is warm en vol. Een typisch Europees klankkarakter. De afwerking is uitgevoerd in hoogglans zwart.

Prijs is inclusief:

Meer informatie Hermann Jacobi