Hermann Jacobi “Interlaken” | Incl. Silent

Hermann Jacobi Interlaken zwart

Hermann Jacobi

Hermann Jacobi “Interlaken” | Incl. Silent

Levertijd: In overleg. Binnen 0-5 werkdagen.

  • 1.20m hoog
  • Duitse onderdelen
  • Hardware: chroom
  • Warme en briljante klank
  • Zwitserse licentie

 6.650,00

Uitverkocht

Hermann Jacobi Interlaken zwartHermann Jacobi Interlaken zwart

Specificaties

Conditie

Nieuw

Merk

Hermann Jacobi

Model

Interlaken II

Kleur

Hoogglans zwart

Levertijd

In overleg. Binnen 0-5 werkdagen.

Eigenschappen

1.20m hoog, Duitse onderdelen, Hardware: chroom, Warme en briljante klank, Zwitserse licentie

Hermann jacobi Interlaken II-SILENT – EBP (zwart gepolitoerd)

Hermann Jacobi Interlaken II-SILENT is voorzien van een Silent systeem. Genio-silent Premium syteem is het nieuwste silent syteem van de firma Midmuro. Het systeem beschikt over mooie natuurgetrouwe piano samples en vele andere geluiden. Het bedieningsgedeelte van dit silent systeem is zeer fraai vormgegeven en weggewerkt.  Het silent systeem bestaat uit 2 delen, een bedienings- en een elektronisch gedeelte.

Het elektronische deel van het silent systeem is onzichtbaar ingebouwd in de piano. Het bedieningsgedeelte, het zichtbare deel van het silent systeem is zo klein mogelijk gehouden. Esthetisch erg mooi gedaan. Met een silent-syteem kunt u vrij musiceren. Desnoods midden in de nacht of vroeg in de ochtend. U bent niemand tot last en kunt zelf genieten van uw pianospel.
*Op de productfoto staat het silent systeem niet afgebeeld. Navigeer naar ‘silent piano’ en u ziet welk systeem er onder de Interlaken II zit. Uiteraard mag u ook een mailtje sturen naar info@acustica.nl. Wij helpen u graag verder. 

De Hermann Jacobi Interlaken II is 120cm hoog en is ook in hoogglans wit leverbaar. Voor luxe afwerking wordt duurzame lak van de Nederlandse lakproducent AkzoNobel gebruikt. Pedaalwerk en overige metalen delen zijn verchroomd. Deze chromen metalen delen en het strakke design van deze piano geven het instrument een hyper moderne uitstraling. Piano’s met messing hardware hebben een klassiekere uitstraling.

Deze Hermann Jacobi-silent piano is voorzien van Duitse mechaniekonderdelen, Duitse Hamerkoppen en Duitse Röslau besnaring . Het instrument produceert een warme dynamische bijzonder aangename toon. Door de all-climate constructie blijft het instrument onder alle klimatologische omstandigheden perfect op stemming.


Hermann Jacobi extra informatie:

Hermann Jacobi piano’s worden gebouwd onder licentie van het in Schüpfen gevestigde Pianorama-Zwitserland Ltd. ISO-9001 en ISO-140001 certificering is standaard op deze hoogwaardige instrumenten. Deze classificering staat er garant voor dat de productie van deze hoogwaardige piano’s en vleugels voldoet aan de hoogste internationale productie en milieu normen. Acustica BV is nauw betrokken bij de ontwikkeling van Hermann Jacobi piano’s en vleugels.

Meer informatie Hermann jacobi