W. Hoffmann occ.

Hoffmann piano

W. Hoffmann

W. Hoffmann occ.

  • Bouwjaar: 1978
  • Conditie: tweedehands
  • Donker Noten Gesatineerd

 2.750,00

Hoffmann moderatorW. Hoffmann piano'sHoffmann Renner

Specificaties

Conditie

Tweedehands

Kleur

Midden eiken

Eigenschappen

Bouwjaar: 1978, Conditie: tweedehands, Donker Noten Gesatineerd

Merk

W. Hoffmann

W. Hoffmann piano kopen?

Interesse in een Hoffmann occasion piano? De W. Hoffmann pianofabriek werd in 1893 opgericht in Berlijn. Het merk W. Hoffmann werd in 1992 bij de Bechstein groep getrokken. Eigenlijk zijn de piano’s van Hoffmann dus producten die in Tsjechië door Bechstein worden gemaakt.  De fusie zorgde ervoor dat er meerdere synergievoordelen ontstonden. De kwaliteit van zowel Hoffmann als Bechstein konden op deze manier worden gewaarborgd.

Gesproken over kwaliteit! De piano’s & vleugels van Hoffmann worden met heel veel zorg en liefde gebouwd. De instrumenten van Hoffmann voldoen aan alle eisen van professionele pianisten. Met een degelijk en modern design, met een zeer noemenswaardige krachtige en harmonieuze toon en met het gebruik van de meest hoogwaardige materialen, bent u er zeker van dat een Hoffmann piano voor veel speelplezier kan gaan zorgen.

De piano’s en vleugels van W. Hoffmann kunnen in twee groepen worden ingedeeld. Het gaat hierbij om de Vision- en om de Tradition serie. De Vision serie van W. Hoffmann is een redelijk nieuwe lijn, welke het mogelijk maakt om tegen lage tarieven toch zeer kwalitatief mooie piano’s aan te schaffen. De Vision serie is perfect voor een pianist die geïnteresseerd is in het beginnen met pianospelen, maar het mag ook duidelijk zijn dat de degelijke kwaliteit van W. Hoffmann ook geschikt is voor een gevorderde pianist. Wellicht is de Tradition serie voor een gevorderde pianist wel iets aantrekkelijker. Deze lijn heeft namelijk veel weg van de originele Bechstein kwaliteit.

 

Interesse in deze Hoffmann occasion piano?

Acustica Piano’s & Vleugels in Breda vindt het belangrijk om meerdere garanties af te geven. De prijs van deze piano is inclusief 2 jaar omruilgarantie. Hoe werkt dit? Bij aankoop van een akoestische piano of vleugel krijgt u nu 2 jaar de mogelijkheid om deze in te ruilen tegen een beter instrument. Het leuke hiervan is ook dat het oude instrument kan worden ingeruild zonder waardeverlies.

Naast de 2 jaar omruilgarantie krijgt u ook 5 jaar garantie op het stemblok en 5 jaar garantie op het frame. Ook een eerste stembeurt en een transport (mits er op de begane grond kan worden geleverd) zijn gratis.

Hoffmann Occasion

Specificaties

Merk: Hoffmann
Conditie: tweedehands
Serienummer: 112171
Bouwjaar: 1978
Afmetingen: 1,13m, 55cm diep, 1,46m breed
Kleur: Donker Noten Gesatineerd
Land van Herkomst: Duitsland