Horugel | beginnerspiano


Horugel

Horugel | beginnerspiano

Levertijd: In overleg. Binnen 0-5 werkdagen.

  • 1.07m hoog
  • Beginnerspiano
  • Duitse kwaliteit

 1.450,00

Specificaties

Conditie

Tweedehands

Merk

Horugel

Kleur

Donker noten

Levertijd

In overleg. Binnen 0-5 werkdagen.

Eigenschappen

Beginnerspiano, Duitse kwaliteit, 1.07m hoog

Horugel | studiepiano | beginners piano

Op zoek naar een beginners piano voor een schappelijk bedrag? Dan is de Horugel misschien wel iets voor jou.
Het is een mooie compacte kleine piano. De breedte is 147cm en de hoogte 107cm. De klank is vol en warm, maar wel ingetogen. De zachte toon komt zeer prettig binnen. De speelaard is soepel, maar niet te licht. In deze piano kan geen silent systeem worden ingebouwd.

Duitse pianobouwer

De piano is gebouwd in Duitsland. We schatten dat de piano uit de jaren 70 komt. Echter zeker weten kunnen we niet, want het is niet bijgehouden. Maar een leeftijd zegt niets over de kwaliteit van de piano. Deze piano is kwalitatief prima voor de beginnende pianist. Mocht je graag later een betere piano wensen, dan is het een prima inruil piano.

Garanties

Op deze akoestische piano geven wij 5 jaar garantie op het stemblok en frame. Ook krijg je 2 jaar omruilgarantie. Dat laatste houdt in dat je binnen twee jaar de piano – zonder waarde verlies – kunt inruilen voor een beter instrument. Op deze manier hoef je niet gelijk heel veel geld uit te geven, maar kan je eerst kijken of het piano spelen wel echt iets voor jou is. Als het is aangeslagen, dan gun je jezelf vaak een beter instrument. Door middel van onze omruilgarantie kan je risicoloos deze keuze maken, zonder dat het in het begin erg veel geld heeft moeten kosten.

Afwerking piano

Deze Horugel piano is uitgevoerd in donker noten. De piano heeft weinig verkleuring en ziet er echt nog prachtig uit. Het instrument heeft geen noemenswaardige schade. De piano een keer bezichtigen? Dat kan bij ons in de showroom te Breda.

Inclusief:

5-jaar-garantie