Ibach | C116 occ.

Ibach piano

Ibach

Ibach | C116 occ.

Levertijd: In overleg. Binnen 0-5 werkdagen.

  • Bouwjaar 1982
  • Donker Noten Gesatineerd
  • Serienummer: 139799

 3.650,00

Ibach piano kopenIbach tweedehandsIbach piano hurenIbach frame

Specificaties

Conditie

Occasion

Merk

Ibach

Eigenschappen

Bouwjaar 1982, Donker Noten Gesatineerd, Serienummer: 139799

Levertijd

In overleg. Binnen 0-5 werkdagen.

Over piano- en vleugelfabrikant Ibach

Ibach is in 1794 opgericht als onderneming die orgels en piano’s produceerde. In 1904 stopten ze hiermee en besloten ze zich alleen nog maar op piano’s en vleugels te richten. In de jaren 80 verplaatste Ibach een deel van de productie van piano’s en vleugels naar Korea. Sindsdien ging het slechter met Ibach. Volgens bedrijfsleidster Sabine Ibach veroorzaakte de concurrentie een hetze tegen Ibach en dit heeft ertoe geleid dat resultaten onder druk kwamen te staan. Helaas moest Ibach alle bedrijfsactiviteiten in december 2007 stoppen, omdat er onvoldoende vraag was naar de activiteiten. Het is ontzettend zonde dat Ibach met zijn activiteiten is gestopt. Ibach was een zeer oude Duitse piano- en vleugelfabrikant welke zeer hoogwaardige instrumenten op de markt wist te brengen.

Gelukkig is de erfenis van Ibach nog wel aanwezig. Kent u Wibi Soerjadi? Zijn eerste vleugel was een Ibach en deze is nog steeds in zijn bezit. Ook de geproduceerde orgels zijn nog her en der te vinden. Zo staat er in Bergen op Zoom nog een Ibach orgel in de Sint-Gertrudiskerk.

 

Specificaties:

Merk: Ibach
Conditie: tweedehands
Serienummer: 139799
Bouwjaar: 1982
Afmetingen: 1,15m hoog, 145,5cm breed en 56cm diep
Kleur: Donker Noten Gesatineerd
Land van Herkomst: Duitsland

 

Interesse in deze Ibach occasion piano?

Ibach OccasionHebben we uw interesse gewerkt in deze Ibach occasion piano? De prijs van deze piano is inclusief meerdere garanties, zoals: 2 jaar omruilgarantie. Hoe werkt dit? Bij aankoop van een akoestische piano of vleugel krijgt u nu 2 jaar de mogelijkheid om deze in te ruilen tegen een beter instrument. Het leuke hiervan is ook dat het oude instrument kan worden ingeruild zonder waardeverlies.

Stel u koopt een Hermann Jacobi piano voor € 3950,-. Binnen 2 jaar besluit u om toch een piano te kopen met een warmere klank. U komt kijken in onze showroom en kiest een ander merk. Deze piano kost bijvoorbeeld €4750-. We ruilen je piano om en u betaalt het restante bedrag van €800,- bij. Naast de 2 jaar omruilgarantie krijgt u ook 5 jaar garantie op het stemblok en 5 jaar garantie op het frame. Ook een eerste stembeurt en een transport (mits er op de begane grond kan worden geleverd) zijn gratis.