Kawai Vleugel KF1

K. Kawai

K. Kawai KF1

Levertijd: In overleg. Binnen 0-5 werkdagen.

  • 1.63m lang
  • Japans
  • Top conditie

 9.500,00

Kawai KF1Kawai vleugelK. Kawai vleugel

Specificaties

Conditie

Tweedehands

Merk

K. Kawai

Model

KF-1

Kleur

Hoogglans zwart

Levertijd

In overleg. Binnen 0-5 werkdagen.

Eigenschappen

1.63m lang, Top conditie, Japans

K. Kawai KF1 vleugel kopen?

Een mooie, originele Japanse K. Kawai vleugel. Deze tweedehands vleugel is door onze werkplaats technisch weer helemaal in orde gemaakt. De toon en speelaard van de professionele vleugel is perfect. Het klankkarakter is 100% Kawai, namelijk helder en dynamisch. De vleugel heeft een mooie lengte van 1.63m en een breedte van ongeveer 1.50m. De akoestische vleugel is volledige gepolijst en ziet er daardoor zo goed als nieuw uit. Een prachtig exemplaar om te zien. Ook de messing onderdelen, zoals de pedalen, naam en scharnieren zijn gepolijst.  

Specificaties

Model: KF-1
Lengte: 1.63m
Serienummer: 2163884
Bouwjaar: 1993
Land van Herkomst: Japan, Hamamatsu

Pianofabrikant Kawai

K. Kawai is in 1927 door de heer Koichi Kawai opgericht. De pianofabriek werd gevestigd in het Japans Hamamatsu (een stad ten Zuid-Westen van Tokio). In 1989 werd er ook een fabriek in Amerika geopend. Het is de 2e grootste piano pianobouwer van Japan. Alleen Yamaha produceert aanzienlijk meer piano’s. De toonkarakters en speelaard van beide merken hebben veel overeenkomsten. K. Kawai staat bekend om haar betrouwbare mechanieken. Naast piano’s en vleugels produceert K. Kawai ook allerlei digitale instrumenten. K. Kawai is een echt familiebedrijf. Op dit moment is de kleinzoon Hirotaka Kawai de CEO van het bedrijf.

Garanties K. Kawai KF1 vleugel

Bij de aanschaf van deze tweedehands vleugel krijgt u 5 jaar garantie op het stemblok, 5 jaar garantie op het frame en 2 jaar omruilgarantie. Naast deze verschillende garanties krijgt u ook een gratis transport, mits de piano op de begane grond kan worden geleverd.

Garanties K. Kawai KF1 piano

Ook leuk om te weten; als u deze piano bij Acustica Piano’s & Vleugels koopt krijgt u 1x een gratis stembeurt. Het is erg belangrijk om een piano te laten stemmen. We adviseren om dit zeker 2x per jaar te laten doen. Als een instrument 2x per jaar wordt gestemd, blijft het goed in balans en vinden er minder onregelmatigheden plaats.

Als het instrument slechts 1x per jaar gestemd wordt, zal de stemmer meer moeten corrigeren om het instrument weer goed gestemd te krijgen. Door deze grotere correctie zal het instrument vervolgens ook weer sneller ontstemmen. Zorg er dus voor dat u niet bezuinigd op deze onderhoudsbeurt, want dat kan u uiteindelijk juist duurder komen te staan. Een stembeurt aanvragen? Neem contact met ons op!