Kawai | KG-1E vleugel

Kawai vleugel KG1E

K. Kawai

Kawai | KG-1E vleugel

Levertijd: In overleg. Binnen 0-5 werkdagen.

  • 1.65m lang
  • Japans
  • Salon model

 8.950,00

Uitverkocht

Kawai kopenKawai vleugelKawai grand

Specificaties

Conditie

Tweedehands

Merk

K. Kawai

Model

KG-1E

Kleur

Hoogglans zwart

Levertijd

In overleg. Binnen 0-5 werkdagen.

Eigenschappen

1.65m lang, Japans, Salon model

De Kawai KG-1E is de kleinste Kawai vleugel. De lengte van dit instrument is 1.65m en is geschikt voor de meeste woonkamers. De zwarte hoogglans lak en het adembenemend design zorgen ervoor dat deze vleugel een echte eye-catcher gaat worden in uw interieur. Deze vleugel is weliswaar tweedehands, maar de pianotechnici van Acustica hebben de vleugel weer in topconditie weten te krijgen. Probeer het instrument vrijblijvend uit in onze showroom te Breda. 

Specificaties:

Model: KG-Ee
Lengte: 1.65m
Serienummer: 1954326
Bouwjaar: 1989
Land van herkomst: Japan, Hamamatsu

Over de piano’s en vleugels van Kawai

Bent u nog niet bekend met dit merk? Kawai is op Yamaha na de grootste pianofabrikant van Japan. Kawai is opgericht in 1927 door de heer Koichi Kawai. In eerste instantie vestigde de pianofabriek zich in het Japanse Hamamatsu (ligt ten Zuid-Westen van Tokio). De zaken gingen goed, naast piano’s en vleugels produceerde ze ook orgels.

Van 1960 tot 1990 groeide de populariteit van vleugelpiano’s enorm. In 1989 werd besloten om ook in Amerika een fabriek te openen. Tegenwoordig ontvangen ze volop lof van talloze pianoliefhebbers, docenten en experts in de pianowereld. De toonkarakters en speelaard lijken veel op die van Yamaha, maar veel lof gaat ook uit naar de betrouwbare mechanieken. Kawai piano’s en vleugels staan erom bekend om heel lang mee te kunnen gaan. Uiteindelijk zijn ze gestopt met de productie van orgels en houdt zich in plaats daarvan nu bezig met de productie van allerlei digitale instrumenten. Ook leuk om te weten: K. Kawai is een echt familiebedrijf. Op dit moment is de kleinzoon Hirotaka Kawai de CEO van het bedrijf.

Huren of afbetalen?

Het is mogelijk om deze vleugelvia ons piano4all-systeem aan te kopen. Bekijk de site voor de mogelijkheden of bel vrijblijvend naar 076-5602423.

 

Garanties K. Kawai

Garanties K. KawaiHet is erg leuk om te weten dat Acustica Piano’s & Vleugels in Breda meerdere garanties biedt op deze piano. Zo krijgt u 5 jaar garantie op het frame, 5 jaar garantie op het stemblok en maar liefst 2 jaar omruilgarantie. Een gratis stembeurt en een gratis transport (mits er op de begane grond kan worden geleverd, zitten ook in deze prijs).

Interesse? Neem contact met ons op!