Kawai | mod. K-18

Korting €300
Kawai kopen

Kawai

Kawai | mod. K-18

Levertijd: In overleg. Binnen 0-5 werkdagen.

  • 1,18m hoog
  • Japans
  • Warme klanken

 3.950,00

Kawai hurenKawai piano

Specificaties

Kleur

Hoogglans zwart

Conditie

Tweedehands

Levertijd

In overleg. Binnen 0-5 werkdagen.

Eigenschappen

1,18m hoog, Japans, Warme klanken

Merk

Kawai

Kawai Model K-18 kopen?

Deze Kawai K-18 is een tweedehands akoestische piano in zwart hoogglans. Het instrument is door onze zeer ervaren pianotechnici weer in perfecte conditie gebracht. Deze piano heeft de beginnende tot gevorderde pianist heel wat te bieden: de sprankelende klank en de prettige aanslag zorgen voor een fijne muzikale beleving. Het serienummer van deze piano is: 2500746. Het bouwjaar is 2004. De hoogte is 1,18m. Deze tweedehands piano van Kawai, model K-18, is een zeer goed onderhouden akoestische piano met een rijke klank. Deze piano staat opgesteld in onze showroom en kan meteen worden uitgeprobeerd.

De prijs van dit Kawai Model K-18 is € 3.950,-. Deze prijs is inclusief een aantal voordelen. Acustica piano’s & vleugels biedt 5 jaar garantie op het stemblok, 5 jaar garantie op het frame, 2 jaar omruilgarantie, 1x gratis stembeurt en 1x transport op de begane grond.

Prijs is inclusief:

Garanties op de Kawai piano

 

Over het merk Kawai

Kawai is een Japans pianomerk, dat opgericht is in 1927 door Koichi Kawai. De eerste huisvestiging vond plaats in Hamamatsu (dezelfde stad als Yamaha). Hij werkte voorheen bij een andere pianobouwer, maar in de jaren ’20 ging het zeer slecht in Japan met de pianobouw. Koichi Kawai besloot om voor zichzelf te beginnen en richtte samen met 7 andere mensen de fabriek op. De eerste jaren waren erg moeizaam, toch slaagde Kawai erin om het hoofd boven water te houden. Het bedrijf groeide uit naar een zeer professioneel bedrijf dat in de jaren ’50 zo’n 500 personeelsleden in dienst had.

Plotseling in 1955 overleed hij en volgde zijn zoon, toen 33 jaar, het bedrijf op. Shigeru heeft het bedrijf gemoderniseerd. In de jaren ’60 en ’70 trok de Japanse economie flink aan en daardoor groeide het bedrijf Kawai ook aanzienlijk. Naast de traditionele handmatige technieken werd er ook steeds meer gebruik gemaakt van machinale technieken. Hierdoor kon de productie enorm toenemen.

In 1989 nam Shigeru’s zoon, Hirotaka, het stokje over. Hij investeerde tientallen miljoenen dollars om robottechnieken in de bouw en de instrumenten te kunnen realiseren. Hij verplaatste toen ook de productie naar Amerika. Ook richtte hij enkele andere bedrijven op. Het bedrijf is tot op de dag van vandaag uitgegroeid tot een wereldwijd opererend succesvol concern.

 

Interesse in deze Kawai Model K-18?

Interesse in deze piano? Of heb je een vraag over een bepaald onderwerp? Het is altijd mogelijk om contact met ons op te nemen via 076-5602423. Het is ook mogelijk om het onderstaande contactformulier in te vullen. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op!


  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.